DualShock 4 ne kadara satılabilir?

Makaleler
12
Merhaba, DualShock 4 sahibiyim ve bilgisayarda kullanıyorum. Ancak bazı oyunlara uyumlu olmadığından sıkıntı çekiyorum. Xbox 9. Nesil veya One S Gamepad'i almayı düşünüyorum.
Daha 1.5 ay oldu alalı hatta daha az bile olabilir. Küçük kardeşim yüzünden küçük hasarları var. Tertemiz çalışıyor. Yunanistan'dan alındı, kutusu ve faturası maalesef kayboldu.

Göze batmayacak şekilde çizildi.

Kutusu kayboldu. Başka nasıl kanıtlayabilirim size? Aldığım yerin ismini bulursam hemen atacağım.
Hocam Yunanistandan almanız çok da önemli değil yan sanayi dediğim yine her yerinde sony cart curt yazıyor ama özünde başka firma üretiyor. Kutusu yoksa arkasındaki etiket’i atar mısın? Yanlışlık olmasın orijinal olma ihtimali yok demiyorum.

Buradan aldım.
Arkasındaki etiket:

Daha net olsun diye bir daha çektim.

Kutu fatura olmadığı gibi garantisi de olmadığı için fazla etmez diye düşünüyorum, 800-1000 arası.

Hocam yan sanayi. Yıllardır bu işlerle uğraşıyorum o etiket belli ediyor. Nasıl anlatabilirim bilmiyorum örnek fotoğraf var ise atayım da bence dediğim fiyat civarına satabilirsin. Bana inanmıyorsan şehrindeki PS’cilere ya da o tarz mekanlara sordurabilirsin. Yine kesin öyledir demeyeyim de yine ne kadar fiyat koyacağanız size kalmış.

Alttaki replika:

Dosya Ekleri

• IMG_6193.jpeg
    58,7 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…