DualShock 4 ne kadara satılabilir?

Makaleler
12
Merhaba, DualShock 4 sahibiyim ve bilgisayarda kullanıyorum. Ancak bazı oyunlara uyumlu olmadığından sıkıntı çekiyorum. Xbox 9. Nesil veya One S Gamepad'i almayı düşünüyorum.
Daha 1.5 ay oldu alalı hatta daha az bile olabilir. Küçük kardeşim yüzünden küçük hasarları var. Tertemiz çalışıyor. Yunanistan'dan alındı, kutusu ve faturası maalesef kayboldu.

IMG_20230730_211421.jpg

IMG_20230730_211414.jpg

Göze batmayacak şekilde çizildi.

IMG_20230730_211402.jpg

IMG_20230730_211333.jpg

PS logosundan belli yan sanayi olduğu. Konsol içinden çıkanlar hariç ayrı olarak orijinal bulmak çok zor. Kutusunu atabilir misin?
Kutusu kayboldu. (daha doğrusu çöpte) Başka nasıl kanıtlayabilirim size? Aldığım yerin ismini bulursam hemen atacağım.

Kutusu kayboldu. Başka nasıl kanıtlayabilirim size? Aldığım yerin ismini bulursam hemen atacağım.
Hocam Yunanistandan almanız çok da önemli değil yan sanayi dediğim yine her yerinde sony cart curt yazıyor ama özünde başka firma üretiyor. Kutusu yoksa arkasındaki etiket’i atar mısın? Yanlışlık olmasın orijinal olma ihtimali yok demiyorum.

Hocam Yunanistandan almanız çok da önemli değil yan sanayi dediğim yine her yerinde sony cart curt yazıyor ama özünde başka firma üretiyor. Kutusu yoksa arkasındaki etiket’i atar mısın? Yanlışlık olmasın orijinal olma ihtimali yok demiyorum.

Buradan aldım.
Arkasındaki etiket:
IMG_20230730_213329.jpg

Daha net olsun diye bir daha çektim.
IMG_20230730_213621.jpg

Buradan aldım.
Arkasındaki etiket:
Eki Görüntüle 1883337
Hocam yan sanayi. Yıllardır bu işlerle uğraşıyorum o etiket belli ediyor. Nasıl anlatabilirim bilmiyorum örnek fotoğraf var ise atayım da bence dediğim fiyat civarına satabilirsin. Bana inanmıyorsan şehrindeki PS’cilere ya da o tarz mekanlara sordurabilirsin. Yine kesin öyledir demeyeyim de yine ne kadar fiyat koyacağanız size kalmış.

Alttaki replika:

Dosya Ekleri

• IMG_6193.jpeg
    IMG_6193.jpeg
    58,7 KB · Görüntüleme: 29

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı