Eğer ki Call of Duty gibi savaş oyunları oynayacaksan iade etmen lazım zorluk çıkarabilir veya uzaktaki adamlara zor nişan alırsın.
Hocam bütün oyunlarda kendini belli edecek bi rahatsızlık oluşturacaktır, benim fikrimce değiştirin veya iade alın.Eki Görüntüle 2375800
Ekrandaki gibi, çok sorun olursa iade edeceğim sizce edeyim mi? PS cafeden aldım tanıdık adam 1400'e aldım. Bir de aşağı yukarı- sağ sol yaparken ikişer gidiyor hem analogda hem stick de bu ondan dolayı mı?
FIFA oynuyorum en çok veya hikayeli oyun, fakat gene sıkıntılıysa iade edip internetten alacağım.
Hocam bence daha iyi bir yerden alın, afedersiniz ama tanıdık diye kazıklıyor da olabilir.İade etmeye gidiyorum hocam kolu değiştirdim gene aynı.
Hocam bence daha iyi bir yerden alın, afedersiniz ama tanıdık diye kazıklıyor da olabilir.
Hocam dediğim gibi iade isteyin ve yarın başka bir yere bakın.Mesajı düzelteyim hocam, gittim şimdi iade yerine bir tane daha verdi bu daha kötü şimdi bu da olmadı diye gitsem ne yapacağım 4. gidişim.
Eki Görüntüle 2375841
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.