Olay basmak değil. Satışa sunulamaz.Orijinal kollar en az 1200 TL civarındadır ve satışı resmi yerlerde vardır gerçekten güvenmek istersen ama herhangi X bir PlayStation satan bir yerden orijinal alabilirsin.
Simgeyi basmak 3 saniye dostum
Ürün alırsan seni üzmez dostum bende çakma kol kullanıyorum gayetde güzel 1.5 senedir kullanıyorumDeğerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Yakın zamanda 8BitDo Ultimate 2C satın aldım çok memnun kaldım fakat arkadaşım geldiğinde iki kişi oynamak için bir kontrolcü daha almak istiyorum bunun için de çok bütçe ayırmak istemiyorum bu ürünü alsam beni üzer mi yoksa replica daha uygun bir ürün mü almalıyım.
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Yakın zamanda 8BitDo Ultimate 2C satın aldım çok memnun kaldım fakat arkadaşım geldiğinde iki kişi oynamak için bir kontrolcü daha almak istiyorum bunun için de çok bütçe ayırmak istemiyorum bu ürünü alsam beni üzer mi yoksa replica daha uygun bir ürün mü almalıyım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.