DualShock 4 orijinal mi?

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Yakın zamanda 8BitDo Ultimate 2C satın aldım çok memnun kaldım fakat arkadaşım geldiğinde iki kişi oynamak için bir kontrolcü daha almak istiyorum bunun için de çok bütçe ayırmak istemiyorum bu ürünü alsam beni üzer mi yoksa replica daha uygun bir ürün mü almalıyım.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Yakın zamanda 8BitDo Ultimate 2C satın aldım çok memnun kaldım fakat arkadaşım geldiğinde iki kişi oynamak için bir kontrolcü daha almak istiyorum bunun için de çok bütçe ayırmak istemiyorum bu ürünü alsam beni üzer mi yoksa replica daha uygun bir ürün mü almalıyım.
Ürün alırsan seni üzmez dostum bende çakma kol kullanıyorum gayetde güzel 1.5 senedir kullanıyorum

Pazarama'da 500 liraya satılıyor aynısı, 150 liralık yeni kullanıcı kuponu ile 350 liraya geliyor. Şahsen ben memnunum, gecikmesi hissedilmiyor bağlaması kurulumu 2-3 dakikamı alıyor. Aynı replikaya 2 kat fazla ödemeyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı