Dualshock 4 Sağ Analog Kendi Kendine Sola Dönüyor

İçini açıp tamir edecek kişi, burada konu açmaz.

Ben genelde, umudumu kestiğim şeylerin içini açarım. En son çare olarak. Sende galiba o noktadasın.

Bu konuyla ilgili yapacak bir şey yok. Dualshock 3 olsaydı tavsiyelerim olurdu ama DS4 biraz daha komplex. Yapacak bir şey yok. İçini açsanız ne yapacaksınız ki? O "Stick" denilen çubuktan var mı? Yok. Gerekli havya ve lehim? Saatçi denilen, küçük yıldız?

Sen onu garantiye gönder. Onlar halletsin. Senin altından kalkacağın bir durum yok. Eğer kullanıcı hatası denirse yapacak bir şey yok. Tamirciye götüreceksin.
 
Benimde 1 haftalık ps4 pro maceramda daha 3 gun totalde oyun oynadim sağ analogta sorun oluştu kendi kendine kamera yukarı doğru kaydıriyor. Pan yapiyor sony yetkili servise goturdum problem bulunmamiştir diyip gondermisler yasadigim skntiyi video cekip tekrar gonderecegim magdur etmesi hoş olmadı açıkcası..
Bu yüzden Sony garantili alın diyoruz daha fazla para verip. Eğer uygun fiyata yapan bir yer bulabilirsen onu dene. Sony servisleri para karşılığı yapıyorsa fiyatına göre orayı da deneyin bence.
güzel kardeşim Sony serviside hiçbir işe yaramadı. benzer sorun yaşıyorum bende de yukarı doğru kayıyor kendi kendine 2 kere gönderdim geri gönderdiler hiçbir sıkıntı yok diyip. video çekip gönderdim yine geri gönderdiler yazık yani o kadar para verip sony eurasia garantisine güvendik güya hiçbir şekilde yardımcı olmadı..
 
Son düzenleme:
Başkan bende de aynı sorun oldu bu şekilde çözdüm

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Bu dediğimi uygulamayın kolunuzu bozabilirsiniz geçerli bir şey değil yani baştan uyarayım ama tozlandığını düşündüğüm için analoğun içine üfleyip birazcık su döktüm ve düzeldi.
 
ben de bugün pcye bağlayıp denetim masasından kontrol ederken fotoğrafta görüldüğü üzere %10luk bir kayma olduğunu gördüm, siz çözebildiniz mi?
 

Dosya Ekleri

  • joy.jpg
    joy.jpg
    26,6 KB · Görüntüleme: 75

Geri
Yukarı