Dualshock 4 V1 vs V2

RUSSWEST

Centipat
Merhaba arkadaşlar, kafam biraz karışık açıkçası Dualshock V1 mi? V2 mi? Açısından yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
V1 V2 arasında üstteki ışık ve matlık dışında bir fark görmüyorum. Zamanında çoğu kişi V1 in şarjı V2 den az gidiyor dedi ama bunların bir kısmı v2 yi yeni aldığı v1 i bir süredir kullandığı için oluşan farklardı. V1 de stick ler soyuluyor dediler, ben 1 yıl kılıfsız kullandım ikisinde de soyulma olmadı. Bu bahsettiğim karşılaştırmayı yaptığım V1 ve V2 yi satın almam arasında maksimum 1 ay oynuyordur.

V1 V2 arasında üstteki ışık ve matlık dışında bir fark görmüyorum. Zamanında çoğu kişi V1 in şarjı V2 den az gidiyor dedi ama bunların bir kısmı v2 yi yeni aldığı v1 i bir süredir kullandığı için oluşan farklardı. V1 de stick ler soyuluyor dediler, ben 1 yıl kılıfsız kullandım ikisinde de soyulma olmadı. Bu bahsettiğim karşılaştırmayı yaptığım V1 ve V2 yi satın almam arasında maksimum 1 ay oynuyordur.
bilgi için çok teşekkürler

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı