DualShock 4 V2 hala alınabilir mi?

Bakrep

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar DualShock 4 V2 MediaMarkt üzerinde 450 lira civarında satılıyor. Bir arkadaşımla FIFA 20 ve Rocket League oynamak için almak istiyoruz. Sizce hala alınabilir mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Hocam ikinci el olarak daha ucuza bulabilirsiniz. Ayrıca Xbox One gamepad alırsanız daha uyumlu çalışır.

Bilgisayar için alıyorsanız ki Rocket League PS de oynanıyor mu, bilmediğimden bunu söyleyerek başladım cümleme. 450TL'ye tertemiz ikinci el 2 tane Logitech F710 alabilirsiniz rahatlıkla. Kendim iki adet almıştım geçtiğimiz 2-4 ay içerisinde; tanesini 120-150TL'ye FIFA için. Gayet memnunum.

FIFA için en iyisinin DS4 olduğunu düşünüyorum Xbox, logitech... tüm kontrollerları denedim daha önce.

Oyun için, Xbox One kontrolcüsü, DS4'ü açık ara döver. En az 6 ay olmakla hem PS4, hem Xbox One kontrolcüsünü denedim.

Ellerim büyük benim. Hulk'un eli gibi. Bu ellere DS4 olmuyor. Rahat, ama Xbox kontrolcüsü kadar rahat değil.

Xbox kontrolcüsü daha geniş. Daha ağır. Ele aldığın zaman fark ediyorsun.

Çocukluğum DS1 ile geçti. Ama ben olsam DS4 yerine Xbox One kontrolcüsünü almaya çalışırdım.

Ayrıca Windows ortamında DS4 ile uğraşmak pek yapılacak iş değil.

Ya sen koskoca Sony'sin. Bi sürücü yazmıyorlar PC için, şu DS4'ü güzel güzel kullanalım. 3. Parti uygulamalar kullandırmak zorunda kalıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…