DualShock 4 vs XBOX 360 Controller

Furkan Alp

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hangisini almalıyım? Özellikle Fifa ve Pes oynamak istiyorum. Aslında XBOX ONE Controller da olabilir. Fiyat sıkıntı değil.

Son düzenleme:
Ellerinin yapısına bağlı bilhassa. Ben şuan PS4 aracılığıyla DS4 kullanıyorum ve futbol oyunları için konuşuyorum, hiç yormuyor parmaklarımı özellikle DS3'te parmaklarım kıpkırmızı olup acıyordu fakat DS4'te bu sorun hiç yok, bir de ellerim ufak o yüzden DS4 tam oturuyor çok rahat ediyorum.

Ben de ds4 kullaniyorum ps4'te. Futbol oyunu oynamadim hic ama nba2k16 oynuyorum. Driveclub, gta5, infamous second son oynadim sadece. Xbox hakkinda bir bilgim yok ama ds4 ten gayet memnunum keske surasi soyle olsaymis dedigim hic bisey yok

Teşekkürler Ds4 almaya karar verdim ve bir sorum olcak ben ps4 sahibi değilim sadece PC de oynamak için alıyorum. Yani Ds4 Pc de şarj edilebilirmi?

Hocam bildiğim kadarıyla DS3 PC'de şarj oluyodu DS4 de olur sanırım. ( Benim gibi birine guvenmeyip araştırın bence :D )

Xbox 360 gamepad daha rahat kesinlikle pişman olmazsınız özellikle futbol oyunlarını analog ile oynuyorsanız.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı