DualShock 4 Windows'ta nasıl kullanılır?

Kablolu takınca direkt algılıyor mu PC'de? Kablosuz olarak direkt Bluetooth ile çalışmıyor muydu? Replika olsa bile.

Bende replika var. Benim bilgisayarda Bluetooth olmadığı için hep kablolu kullandım. Kablo ile takarsanız direk algılar bende öyle oldu. Ama kuzenim laptopta kullanırken uygulama olmadan kablosuz kullanamıyordu.

Bende replika var. Benim bilgisayarda Bluetooth olmadığı için hep kablolu kullandım. Kablo ile takarsanız direk algılar bende öyle oldu. Ama kuzenim laptopta kullanırken uygulama olmadan kablosuz kullanamıyordu.
Kablolu da sıkıntı yok yani değil mi? Direkt bağlanıyor.

Hocam zaten DS4 kurulu fakat ayarlarını yapamadığım için çalıştıramadım bağlantı kopmaları oluyor bir rehber falan var mıdır?
Bu konu yardımcı olacaktır.

Kablolu da sıkıntı yok yani değil mi? Direkt bağlanıyor.
Evet.

rewasd demediniz mi? DS4 için çalışıyor diye biliyorum, arayüzü basit. İsterseniz DS4 kolunu Xbox, DS3 - DS4 ve Nintendo Pro Controller olarak da gösterebiliyorsunuz. Crackli hali var paylaşmak yasak mı bilmiyorum ararsanız kolayca bulursunuz.

Arkadaşlar hiçbir program indirmeden Steam gamepadi tanıdı ve oyunlarında aktif olarak çalışıyor ama tek eksisi tuşlar Xbox olarak gözüküyor crack oyunlarda ise şöyle bir çözüm buldum oyunları Steam'e çevrimdışı ekle diyorum ve o oyunlar da Steam'e eklendiği için kontrolcu desteği oluyor program olmadan kablosuz bir şekilde çalışıyor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…