DualShock 4'te ışık yanıp gidiyor

qureniz

Centipat
Arkadaşlar orijinal game pad kolum var ama şarja ya da PC'ye takıyorum. Turuncu ışık yanıyor ardından yeşil yanıp, tekrar turuncu olup, bir daha yanıyor ve ışık yok oluyor. Bunun sebebi nedir PES 2016 giriyorum gamepadi görüyor ama PES 2021'de görmüyor.

Sen kolun sistemini bozmuşsun galiba bence bir tamirciye götür ya da kontrolcünün arka yerinden boşluk yerine kürdan sok bir tuşa bastığını anlayacaksın azıcık basılı tut ardından o resetlenir olmazsa tamirciye götür umarım yardımcı olabilmişimdir ha bir de kolu usb şarj ile tekrar ps4 e bağla

Denerim hocam ama bu sabah oyun oynuyordum o kolla benden başka oynayanda yok.

yani resetledikten sonra mı hala oluyor mu valla ben yardım etmeye çalıştım o zaman tamirciye götürücen

DS4 Windows uygulamasını kullanın ve ayarlardan DS4 denetleyiciyi gizle deyin sorunu çözebilir.

DS4 Windows uygulamasını kullanın ve ayarlardan DS4 denetleyiciyi gizle deyin sorunu çözebilir.

PS de denedim kolun ışığı falan yanıyor şarj olma ışığı falan ama PC de oluyor galiba bu sorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…