DualShock 4'te ışık yanıp gidiyor

Çünkü Windows'ta mükemmel bir kontrolcü desteği olmadığı için böyle oluyor, DualShock dahi olsa Xbox kolu gibi görüyor eğer Steam üzerinden oynuyorsan tüm kontrolcü desteklerini kapatın Steam üzerinden, DS4 Windows'tan oynamaya çalışın sadece.

O zaman PS de ayarları kontrol et bende yanıp sönüyordu yardı etmeye çalıştım edemediysem özür dilerim.

Bakıp geleyim hocam bir de sorun olmaz zaten yedek kol var onda çalışıyor.

O zaman PS de ayarları kontrol et bende yanıp sönüyordu yardı etmeye çalıştım edemediysem özür dilerim.

Hocam sorun şu şarj olurken ışık yanıp sönüyor yani 2 kere yanioyor ondan sonra sönüyor.

Son düzenleme:
Sorun çözüldü mü? Anlamadım.

Şöyle analtiyim normalde ben oyun oynarken mavi ışık yanmaz şarj olma ışıyla oynarım ve kol çalışır bu sefer de PS 4 koolunu tanımadı PES 21 bende PC'ye taktığımda şarj sorunu vardı 2 kere turuncu ışık yanıp sönüyor şimdi DS 4 ile denediğimde mavi ışık yanıyor ama turuncu ışık sorunu devam ediyor okudğuma göre şarjı full yani dolu olunca böyle oluyormuş.

Eğer DS4 uygulamayı kullanmazsan oyunuda Steam üzerinden oynarsan Steam üzerinden kontrol etmiş olursun DS4 'customization' açık olduğu renk ayarlarması titreşim kapama falan çok ayar var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı