Dualshock 4'ü Konsol Olmadan Şarj Etme

bthnkrtll

Kilopat
Hepsiburada.com'dan DS4 V2 Siparişi verdim. Ama bir konsol sahibi değilim. En son PS3'üm vardı. Bu kolu da sadece bilgisayarda kullanacağım. Ancak anladığım kadarıyla kutudan şarj kablosu çıkmıyormuş. Bu aleti nasıl şarj edebilirim acaba?

İşletim sistemi: Windows 8.1

Çözüm

Micro USB kablosu kullanacaksınız. Yani standart eski tip Android sarj cihazı denilebilir.
Şuanda cihaz elime geldi ancak bataryasını yakmaktan korkuyorum. Eski tip android sarj etme cihazı ile sarj edeceğim. Bilgisayara bağlı şekilde. Akım fazla veya yetersiz gitmez acaba değil mi ?

Son düzenleme:
Şuanda cihaz elime geldi ancak bataryasını yakmaktan korkuyorum. Eski tip android sarj etme cihazı ile sarj edeceğim. Bilgisayara bağlı şekilde. Akım fazla veya yetersiz gitmez acaba değil mi ?
Diğer konuda gördüm batarya yakmaktan filan bahsetmişler, sen de haklı olarak korkmuşsun. 2.5 senedir kullandığım DS4'ü gerek PC gerekse telefonun şarj aletiyle şarj etmişliğim var. Pil ömrü bir miktar kısaldı ancak bunun sebebi neyle şarj edildiğinden dolayı değil, bataryasının 2.5 senelik olmasından dolayı olduğunun farkındayım.

Çok teşekkür ederim. Sarj etmeye başladım

Hocam sizide rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Ancak yaklaşık 2 saattir Sarjda hala turuncu yanıp sönüyor. Bu zamana kadar bitmesi gerekmezmiydi ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…