DualShock açılmıyor

Sorunu tam anlayamadım ben. Sorun sadece ışıkta değil değil mi? Yani kablo ile de bağlasan çalışmıyor hiçbir şekil.

Şarja takınca turuncu ışık yok PS tuşuna 1 kere basınca bir tepki yok (şarjda iken uzun basınca selektör atıyor sadece 1 kere) en son kullandığımda bir sorun yoktu şimdi format attım (Ark'daki buton ile) fakat hala aynı.

Şarja takınca turuncu ışık yok PS tuşuna 1 kere basınca bir tepki yok (şarjda iken uzun basınca selektör atıyor sadece 1 kere) en son kullandığımda bir sorun yoktu şimdi format attım (Ark'daki buton ile) fakat hala aynı.
Büyük ihtimal dualshack 4'ünüz var. Bende de aynısı var ve neredeyse orjinaliyle bütün özellikleri var ve 1/3 fiyatinda. Bu yüzden belli bir süre kullandıktan sonra böyle hatalar çıkıyor olabilir. Çünkü dediğinize göre hiçbir şey yapmamışsınız durduk yere bozulmuş.

Büyük ihtimal dualshack 4'ünüz var. Bende de aynısı var ve neredeyse orijinaliyle bütün özellikleri var ve 1/3 fiyatinda. Bu yüzden belli bir süre kullandıktan sonra böyle hatalar çıkıyor olabilir. Çünkü dediğinize göre hiçbir şey yapmamışsınız durduk yere bozulmuş.

Sanırım olabilir F/P olarak almıştım üstünde Sony yazısı var.
Yani en son açık bıraktım hani diyeceğim şarjı bitti hala şarjda fakat bir tepki yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00