Dubai'den 2. el PS5 almak mantıklı mı?

RamazanQs

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060
Ryzen 5 5600
2 gün sonra Dubai'ye gideceğim. Mağazadan PS5 alınca ortalama 20 bin TL'ye denk geliyor. Türkiye'de de 2 bin TL fazlasına bulunabileceği için almak çok mantıklı gelmedi. Sonradan Dubai'nin 2. el piyasasına baktım, 15 bin TL'ye denk gelen fiyatlara sıfıra yakın ürünler satıyorlar. Sizce almak mantıklı mı? Bir sorun yaşar mıyım? Riske girmeye değer mi? Ayrıca ilk defa PS5 alacağım, bu yüzden cihazın sağlam olup olmadığını nasıl kontrol ederim, neleri kontrol etmem gerekli?

Yurtdışı ikinci eller sıfıra yakın oluyor bizim buradaki gibi külüstür olmuş ürün satmıyorlar tabi şans işi yine ama taşıması var 2000 TL ye o hamallık çekilmez oradan buraya getireceksin. Oradan ikinci el uyguna temiz alabilirsen o mantıklı olur.

2 gün sonra Dubai'ye gideceğim. Mağazadan PS5 alınca ortalama 20 bin TL'ye denk geliyor. Türkiye'de de 2 bin TL fazlasına bulunabileceği için almak çok mantıklı gelmedi. Sonradan Dubai'nin 2. el piyasasına baktım, 15 bin TL'ye denk gelen fiyatlara sıfıra yakın ürünler satıyorlar. Sizce almak mantıklı mı? Bir sorun yaşar mıyım? Riske girmeye değer mi? Ayrıca ilk defa PS5 alacağım, bu yüzden cihazın sağlam olup olmadığını nasıl kontrol ederim, neleri kontrol etmem gerekli?
Cep telefonu değil ki bu her yerde çalışır al gitsin sıkıntı olmaz. İşlemci fiyatları falan ne alemde

Cep telefonu değil ki bu her yerde çalışır al gitsin sıkıntı olmaz. İşlemci fiyatları falan ne alemde.

Vallahi henüz gitmedim yarın akşam yola çıkacağım fiyatları anlamayamadım vallahi internetten bakıyorum TR'ye göre %15 falan fark ediyor ama Dubai giden herkes bir şeyler alıp geliyor YT'ye baktım 8 9 ay önce 15k ya satılıyormuş oraya gitmeden fiyatları kestiremeyeceğim gibi duruyor.

Yurt dışı ikinci eller sıfıra yakın oluyor bizim buradaki gibi külüstür olmuş ürün satmıyorlar tabii şans işi yine ama taşıması var 2000 TL'ye o hamallık çekilmez oradan buraya getireceksin. Oradan ikinci el uyguna temiz alabilirsen o mantıklı olur.

Benim için tek korku ülkeye sokarken fişine falan bakıyorlarmış 2.el alırsam fiş kesemez gibi ne yapacağım emin değilim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı