Dubaiden Alınan Apple iPhone 7 Servis Yok Hatası

odium

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba;

Dubaiden alınmış bir cihaz için sim kartımı taktığımda servis yok hatası alıyorum.

Cihazın pasaport kaydı yapıldı. Garip olan şey benim sim kartım diğer iPhone'larda sorunsuz çalışırken benim iPhone'umda da diğer sim kartlar sorunsuz olarak çalışıyor. Pasaport kaydı yapılmadan önce bu sim kartı takmıştım acaba ondan mı kaynaklanıyor diye düşünerek yeni sim kart sipariş ettim, gelen yeni kart ile de aynı hatayı almaktayım.

Kimden destek talep etmem gerektiğini bile bilmiyorum; Turkcell kaynaklı desem sim kart diğer cihazlarda çalışıyor, Apple kaynaklı desem cihaz diğer sim kartları çalıştırıyor. Şu an resmen arafta kalmış durumdayım.

Konu hakkında öneri ve yorumlarınızı rica ederim.

Cihaz Bilgileri:
Apple iPhone 7 Gold 32GB Dubai (FaceTime Edition) 16xx series

Hat bilgileri:
Turkcell 128k sim kart

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba;

Dubaiden alınmış bir cihaz için sim kartımı taktığımda servis yok hatası alıyorum.

Cihazın pasaport kaydı yapıldı. Garip olan şey benim sim kartım diğer iPhone'larda sorunsuz çalışırken benim iPhone'umda da diğer sim kartlar sorunsuz olarak çalışıyor. Pasaport kaydı yapılmadan önce bu sim kartı takmıştım acaba ondan mı kaynaklanıyor diye düşünerek yeni sim kart sipariş ettim, gelen yeni kart ile de aynı hatayı almaktayım.

Kimden destek talep etmem gerektiğini bile bilmiyorum; Turkcell kaynaklı desem sim kart diğer cihazlarda çalışıyor, Apple kaynaklı desem cihaz diğer sim kartları çalıştırıyor. Şu an resmen arafta kalmış durumdayım.

Konu hakkında öneri ve yorumlarınızı rica ederim.

Cihaz Bilgileri:
Apple iPhone 7 Gold 32GB Dubai (FaceTime Edition) 16xx series

Hat bilgileri:
Turkcell 128k sim kart
Zaten kayıt yapmadan önce 3 ay burada sorunsuz kullanabiliyorsunuz cihazı. Yani siz kayıttan önce sim kartı taktığınız için bir problem olduğunu zannetmiyorum.
Asıl garip olan durum diğer sim kartların sizin cihazınızda sorunsuz çalıştığından bahsetmişsiniz.
Aklıma gelen tek şey apple ile iletişime geçin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı