Dubai'den PS4 Almak

Leon Kennedy

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, geçenlerde bir konu açmıştım PS4 ve TV ile ilgili o olayı iptal ettirdim ve bir tanıdık vasıtasıyla Dubai'den PS4 almaya karar verdim. PS4 PRO almayı düşünüyorum Dubai'den fakat garanti dışında bir sıkıntı çıkar mı? Bildiğim kadarıyla bölge kilidi kaldırılmış, ben yine de içim rahatlasın diye sormak istedim. Teşekkürler.

PS4'te dediğin gibi bölge kilidi yok. Türkiye'de istediğin ülkenin psn hesabıyla rahatça kullanabilirsin. Şimdiden hayırlı olsun iyi oyunlar.

PS4'te dediğin gibi bölge kilidi yok. Türkiye'de istediğin ülkenin psn hesabıyla rahatça kullanabilirsin. Şimdiden hayırlı olsun iyi oyunlar.
Teşekkür ederim dostum. Türkçe işletim sistemi sanırım tüm ülkelerde satışta olan PS4 modellerinde standart yani Türkçe'de var değil mi?

Teşekkür ederim dostum. Türkçe işletim sistemi sanırım tüm ülkelerde satışta olan PS4 modellerinde standart yani Türkçe'de var değil mi?

Tabii ki var. Mağaza olarak US ve Endonezya PSN'i öneririm. Dolar artmadan önce Türkiye'ye göre çok daha iyiydi fiyatlar. Doların artışıyla fiyatta yarışıyorlar şuan [emoji25] Bu dediğim iki mağazada Türkçe altyazılı veya dublajlı oyun yok. Oyunun Türkçe desteği varsa TR PSN kullanman daha iyi olacaktır.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı