Yaklaşık 9800 TL civarına alacağım alırsam fakat Sony garantisi Türkiye'de geçerli olur mu bunu merak ediyorum. Geçerli değilse bile sizce alayım mı?
Bence mantıklı garanti 1 yıl galiba.
Garanti kesin olarak 1 yıl mı?
Avrupa garantisi diye bir şey vardı yanlış hatırlamıyorsam oda Bae'de olmayacağı için. Bae garantisi Türkiye'de geçerli olmaz.
Hocam siz o denene çok bakmayın. Garanti yokmuş gibi düşünün. Bence alın. PS5 bozuk çıkmaz kolay kolay. Zaten yarı fiyatına alıyorsunuz. Hatta bir tane de bana alabilirsinizSıkıntılı gelirse duabiye getir götür çok sorun çıkarır gibi hocam ama yarı fiyat çok arada kaldım.
https://www.carrefouruae.com/mafuae...national-version-non-chinese-/p/4948872415026 bu nasıldır acaba alınır mı? Yüzden 15 vergi iadeside var sanırım.
Dostum global versiyon 1 yıl garanti deniyor o nasıl oluyor bilgin var mıdır acaba.
Hocam siz o denene çok bakmayın. Garanti yokmuş gibi düşünün. Bence alın. PS5 bozuk çıkmaz kolay kolay. Zaten yarı fiyatına alıyorsunuz. Hatta bir tane de bana alabilirsiniz![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.