Merhaba, evde ciddi bir şekilde İnternet sorunu var modem salonda bilgisayarım ise yukarıda modemi yukarı alınca aşağıya Wi-Fi çekmiyor ve kablolu bağlantı yapamıyorum 2. Bir modem alsam yukarı işe yarar mı sorunum çözülür mü yardımcı olursanız çok sevinirim.
Fiber kullanmıyorum ama yakın zamanda gelicek lakin benim dediğim yukarıya bilgisayar için modem alsam sorunum hallolur mu aşağıdaki modem oldugu gibi kalıcak
Fiber kullanmıyorum ama yakın zamanda gelicek lakin benim dediğim yukarıya bilgisayar için modem alsam sorunum hallolur mu aşağıdaki modem oldugu gibi kalıcak
Hocam sinyal dağıtması için router olması lazım. Router destekleyen modem de alabilirsiniz benim yukarıda önediğim model gibi. Sade router da alabilirsiniz. Her modem sinyal dağıtmaz.
Hocam sinyal dağıtması için router olması lazım. Router destekleyen modem de alabilirsiniz benim yukarıda önediğim model gibi. Sade router da alabilirsiniz. Her modem sinyal dağıtmaz.
Router alın (Markası ve bütçesi size kalmış) alt kattaki modeminizden üst kata koyacağınız yeni aldığınız cihaza kablo bağlantısı yapacaksınız yeni cihazınızdan da bilgisayarınıza kablo bağlayabilirsiniz.