Dublex evde İnternet sorunu var

Empenar

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, evde ciddi bir şekilde İnternet sorunu var modem salonda bilgisayarım ise yukarıda modemi yukarı alınca aşağıya Wi-Fi çekmiyor ve kablolu bağlantı yapamıyorum 2. Bir modem alsam yukarı işe yarar mı sorunum çözülür mü yardımcı olursanız çok sevinirim.

Dipnot: şuanki modemim vmg3312-b10b yukarıya Tenda v12 almayı düşünüyorum eğer 2. Modem lazımsa

Fiber mi kullanıyorsunuz? Yukarıda attığım model kablolu bağlantı desteklemiyor. Şu modele göz atabilirsiniz;

Fiber kullanmıyorum ama yakın zamanda gelicek lakin benim dediğim yukarıya bilgisayar için modem alsam sorunum hallolur mu aşağıdaki modem oldugu gibi kalıcak

Fiber mi kullanıyorsunuz? Yukarıda attığım model kablolu bağlantı desteklemiyor. Şu modele göz atabilirsiniz;

Bilgisayarda oyun oynarken tam verim almak istiyorum ethernet kablosuyla bağlantı yapmam lazım

Fiber kullanmıyorum ama yakın zamanda gelicek lakin benim dediğim yukarıya bilgisayar için modem alsam sorunum hallolur mu aşağıdaki modem oldugu gibi kalıcak
Hocam sinyal dağıtması için router olması lazım. Router destekleyen modem de alabilirsiniz benim yukarıda önediğim model gibi. Sade router da alabilirsiniz. Her modem sinyal dağıtmaz.

Hocam sinyal dağıtması için router olması lazım. Router destekleyen modem de alabilirsiniz benim yukarıda önediğim model gibi. Sade router da alabilirsiniz. Her modem sinyal dağıtmaz.
Asus rt_ac1200 modelini alsam pc nin yanına koyup ethernet ile bağlantı yapsam sorunum çözülür mü üstat valla çok bilgisizim İnternet konusunda kb

Router alın (Markası ve bütçesi size kalmış) alt kattaki modeminizden üst kata koyacağınız yeni aldığınız cihaza kablo bağlantısı yapacaksınız yeni cihazınızdan da bilgisayarınıza kablo bağlayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı