DublinDEI'ye ne oldu?

Bu kişinin kim olduğunu bilmiyorum en son "arkadaşımın yanına kaçma planı" tarzında bir konu açmıştı orada ergenlik zamanı ileride böyle şeyler düşnmezsin gibi 2 sohbetimiz oldu neden bu kadar nefret ediliyor bu kişi?

Bu kişinin kim olduğunu bilmiyorum en son "arkadaşımın yanına kaçma planı" tarzında bir konu açmıştı orada ergenlik zamanı ileride böyle şeyler düşnmezsin gibi 2 sohbetimiz oldu neden bu kadar nefret ediliyor bu kişi?
Nefret eden var mı bilmiyorum ama çok kişi tarafından dalgaya alınıyor. Nefret eden varsa açtığı konular yüzünden nefret ediyordur belki. Şahsen ben etmiyorum mesela ama dalgaya alıyorum komik çünkü.

Biraz üstten ve saygısızca konuşuyordu hocam ben öyle hatırlıyorum şahsen. Çoğu şeyle dalga falan geçiyordu şımarık küçük çocuklar gibiydi.

Düşünsene, yaşıyorsun hayatın normal gidiyor... Yaptıklarından utanıyorsun kaçıyorsun. Ama sosyalde böyle bi konu açıyorlar. Merhabalar dijital ayak izi. :D

Düşünsene, yaşıyorsun hayatın normal gidiyor... Yaptıklarından utanıyorsun kaçıyorsun. Ama sosyalde böyle bi konu açıyorlar. Merhabalar dijital ayak izi. :D
sıkıntı kardeşim ya (kendisi yaptı) (1).jpg

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı