ertgrull
Zeptopat
Daha fazla
Dediğim gibi, beni üzmedi. Alabilirsin ama dağınık, bakımları yapılmamış bir şey alma, başımı ağrıtır gerçekten. Götürüp soracağın bir yer araştır gerekirse almaya gitmeden önce, Ducati konusunda bilgisi olan bir yer ya da biri baksın mutlaka. İkisi de görünüş olarak çok benzer 796 egzozları da aynı. Tork farkı hissedilir derecede var ama 100cc kadar fazla olmasına rağmen. 796 yerden biraz daha yüksek, boyun kısa ise 696 tercih etmen daha makul olabilir. En bariz fark tek maşa olması 796’nın. Benim 696da yaşadığım tek sorun konjektör sorunu oldu, 3-4 defa değiştirmem gerekti 2 farklı ustada, en son bu böyle olmayacak diyip kendim gittim çinli bir scooter konjektörü aldım taktım bir yıldır herhangi bir şarj sorunu yaşamadım tekrar. Usta işini bilemiyorum hangi şehirde daha iyi, hangisinde daha kötüdür. Ben genel olarak bakımlarını kendim yapıyorum. Desmo bakımı da Ankara’da kendi servisinde 1000 Euro ama yardımcı oluruz şeklinde, başka bir yerden de 20 bin gibi bir fiyat almıştım geçen yıl. Desmoda yapılan işlem de 4 rulman, 2 kayış değişimi ve valf kontrolleri.Ağır bakımları yine ustaya emanet ederim ama sizce Türkiye'de ki en iyi ustalar nerede? Şuan Konya'da yaşıyorum fakat İstanbul'a gitmek benim için sorun değil.
796'da baktım. Sarı sitede arkadan 2 egzozlu ama orijinalinde yandan egzozlu sanırım.
Beni en çok etkileyen etmenlerden biri de arkadan 2 egzozlu olması açıkçası.
Sizce alayım mı yoksa hiç bulaşmadan başka bir motora mı bakmalıyım. Satma taraftarı olan birisi değilim. Uzunca bir süre kullanmak isterim bir sorun yaşamazsam.
Son düzenleme: