Ducky AnnePro Özel Keycap

Keychron K6 ISO layout ve pudding TR tuş takımı dışında dedikleriniz dikkate alarak, ansi klavyelere baktım daha yaygın daha çok beğendiğim klavye seçeceği var. Diyelimki ansi klavye almaya karar %65 seçeceğim daha fazla o yüzden alışmaya çalışabilirim. TR tuş takımı bulmaya çalıştığımda,
Max keyboardstan keycap set 120 dolara geliyor sadece TR tuş takımı.
Wasd baktım ansi turkish keycap 110 dolara geliyor.

Başka önerebileceğiniz ansi TR tuş takımı nereden bulabilirim?
Mesela uygun fiyatlı ansi TR klavye alıp onun tuş takımlarını çıkarmakta bir seçenek gibi göründü.

Tuş takımına 1000 lira vermek saçma geliyor açıkcası.

TR tuş takımından kastın Ç, Ö, Ş, Ğ, Ü tuşlarının bulunması mı? Tuşların yerlerini bilmediğiniz için istiyorsunuz bunu sanırım.

TR tuş takımından kastın C, Ö, Ş, Ğ, ü tuşlarının bulunması mı? Tuşların yerlerini bilmediğiniz için istiyorsunuz bunu sanırım.

Tuşların yerlerini biliyorum tabii ki de ama şöyle bir şey var genelde ben klavyemi falan satmam iş yerine götürürüm bir süre orada kullanır sonrasında da birine lazım oldumu veririm. Babam G810 kullanıyor mesela şu an muhasebede BlackWidow kullanan gördüm geçen gün iş yerinin klavye ihtiyacını ben sağlıyorum neredeyse 😅 İngilizce klavye oldumu çöp oluyor klavye bir yerden sonra.
Ayrıca evde bilgisayarımı sadece ben kullanmıyorum sevgilimde arada iş yapıyor onun içinde zor oluyor İngilizce klavye.
TR tuş takımından kastın C, Ö, Ş, Ğ, ü tuşlarının bulunması mı? Tuşların yerlerini bilmediğiniz için istiyorsunuz bunu sanırım.

Bir sorum var hocam. Simdi 2 tane klavye buldum %65, ansi klavyeler. Ansi kullanmaya okeyim. Ama ansi klavyeye bu HyperX'in TR tuş takımını alsam tuşları değiştirsem uyumlu olur mu? Harfleri sayıları değiştirsem yeter mi Shift space falan aynı kalır klavyelerde beğendiğim klavyelerde ducky One2 SF ve geek sks64s bunlar ansi klavye. Bunlara TR tuş takımı HyperX inkileri alsam olur mu? Hızlı dönüş yapabilir misiniz? Puddinglerden 1 tane kaldı internette şu an stokta ona göre alacağım ya da uyumlu olmaz derseniz, ansi TR ucuza klavye önerir misiniz? Onun tuşlarını söküp takıyım?

Son düzenleme:
Benzer bir klavye arayışına bende girdim. Çaremi GMMK TKL ile buldum. Şu an elimde. Sizin gibi Hyper X puding yıllardan aldım. Bir switch siparişim eksik.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı