Ducky klavye nasıldır?

mdede80

Hectopat
Ducky klavyeleri çok farklı görünüyor. Çok şirin ve rengarenkler. Bu klavyelerin olayı nedir, kaliteleri nasıldır, Türkiye'de satışı var mıdır? Modele göre kullanım alanları nedir? Örn. XXX modeli oyuncular için, YYY modeli günlük kullanımlar için gibi. Makro ayarlamak için yazılım desteği, RGB desteği var mıdır? Oyuncular için hangi mekanik modellerini önerirsiniz?

Turkiye'de satilmiyor oncelikle. Tayvan'da uretiliyor. Neredeyse tum klavyeleri oyuncular icin tasarlanmis durumda. Bazilari degisiklik gosterebilir fakat genelde oyunlar icin tasarlaniyor. Bu klavyelerin olayi su, ucuza cok kaliteli klavyeler uretiyorlar tabi ucuz derken yurtdisini kast ediyorum. Yazilim destegi ve RGB var. Oyuncular icin Ducky Shine serisini oneririm. Her turlu isinizi gorur.

Turkiye'de satilmiyor oncelikle. Tayvan'da uretiliyor. Neredeyse tum klavyeleri oyuncular icin tasarlanmis durumda. Bazilari degisiklik gosterebilir fakat genelde oyunlar icin tasarlaniyor. Bu klavyelerin olayi su, ucuza cok kaliteli klavyeler uretiyorlar tabi ucuz derken yurtdisini kast ediyorum. Yazilim destegi ve RGB var. Oyuncular icin Ducky Shine serisini oneririm. Her turlu isinizi gorur.
Nereden temin edebilirim banggod,aliexpress gibi sitelerde bulamadım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı