Ducky One 3 SF alınır mı?

@deMarc çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için..normal red ile silent arasında kaldım aslında. Evet biri daha tok biri de daha sessiz tuşa basarken sesi biraz hissiyatsiz gibi geliyor. Bütçemi ayarlayıp almaya çalışacağım. Gerçekten güzel klavyeler var ama fiyatları ülkemizde satilanlarla aynı neredeyse. Ozellik anlaminda güzel olsalar da cazipligini fiyat anlamında yitiriyor ne yazık ki..

Daha uyguna Gateron Pro Switch, kablosuz özelliği de olan, hot swappable ve hatta gasket Mount Epomaker EK68 veya TH66 varken ben tercih etmezdim ama TR layout isterseniz alabilirsiniz.

https://www.amazon.com.tr/EPOMAKER-Swappable-klavyesi-aydınlatması-flamingo/dp/B0BS18JCZ6

Amazon.com.tr

Yine Ducky ve TR layout olarak şu model de var daha uyguna ama sizin attığınız SF modeliyken bu Mini modeliymiş. Farkı nedir bilmiyorum.

Hocam merhaba cahiliğime verirseniz rahtsız ediyorum 'Sf' derken klavyede neyi kastediyor?

@Takashiii peki tuşlarda soyulma oldu mu?

ben ducky one 3 sf modelinin silent red modelini aldım yaklaşık 20 gün önce. Kalvyeye biraz alışma sürecim oldu ama alışıyorsunuz.. özellikle sessiz ve Türkçe karakterler oluşu beni cezbeden kısmı. artık daha rahat sessiz bir şekilde oyun oynayabiliyorum. Sevmediğim kısmı tuşların abs`si kaliteli değil hemen soyulmalar başladı özellikle oyun oynadığınız tuşlarda oluyor bu.. sürekli aynı tuşlarla oynadığınızda soyuluyor. bunu ilk aldığımda yaptı firmaya götürüp değişim istedim değiştirdiler sonra da yine 5 gün boyunca kullandım bu sefer daha fazla soyulma oldu.. yine firmayı aradım. para iadesi istedim bakalım yapacaklar mı cevap bekliyorum.. klavyenin sessizliğinden memnunum ama tuş kalitesizliği yüzünden mutsuz oldum.. yerine ne alacağımı da bilmiyorum. aklımda msi gg vigor gk50 low profile var.. ya da bu kalvyeye pbt keycaps bulabilir miyim? ama Türkçe karakterlere ne yapacağımı bilmiyorum!!

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı