noclip Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 2.771 Çözümler 7 16 Ekim 2023 #81 Kornaları beni deli ediyor.
Melih0192 Centipat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 1.529 Çözümler 3 Yer Adana'da olan bir yer. Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #82 noclip dedi: Kornaları beni deli ediyor. Genişletmek için tıkla... Darari kornalar özellikle sinir eder ama sıkıntı oluşturmadan yapılabilir düğün konvoyları.
noclip dedi: Kornaları beni deli ediyor. Genişletmek için tıkla... Darari kornalar özellikle sinir eder ama sıkıntı oluşturmadan yapılabilir düğün konvoyları.
noclip Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 2.771 Çözümler 7 16 Ekim 2023 #83 Silinen üye dedi: Darari kornalar özellikle sinir eder ama sıkıntı oluşturmadan yapılabilir düğün konvoyları. Genişletmek için tıkla... Ya tabii ki yapılmasın demiyoruz bizdeki konvoylarda da ben kornaya abanıyorum ama yani cidden mesela bir iş yaparken veya ders çalışırken deli oluyorum.
Silinen üye dedi: Darari kornalar özellikle sinir eder ama sıkıntı oluşturmadan yapılabilir düğün konvoyları. Genişletmek için tıkla... Ya tabii ki yapılmasın demiyoruz bizdeki konvoylarda da ben kornaya abanıyorum ama yani cidden mesela bir iş yaparken veya ders çalışırken deli oluyorum.