Ayıptır söylemesi halayların aranan halaybaşıyım.
İyi oynarım ama yaş ilerledikçe artık halay başı değil de orta sıralarda eş dost ile yavaş halayı çekesin geliyor 
Oynamaktan ziyade torpil atmak daha çok eğlendiriyor beni, Joker gibi kargaşa ve panik hoşuma gidiyorSiz düğünde çok oynuyorsunuz hatta oturmuyorsunuz zannettim. Pembe jokeri çok seviyorum ya siz? Onun düğününde oynarım sadece.
Ben hiç torpil atmadım. Gerçekten. Tam bir Joker'siniz. Harikasınız.Oynamaktan ziyade torpil atmak daha çok eğlendiriyor beni, Joker gibi kargaşa ve panik hoşuma gidiyor![]()
Tanışık olsaydık size bu deneyimi son damlasına kadar yaşatırdımBen hiç torpil atmadım. Gerçekten. Tam bir Joker'siniz. Harikasınız.![]()
Ama ben 20 yaşını geçmiş bir insanım. Bu yaşta olur mu ki? Keşke küçükken arkadaş olsaydık. Kesin eğlenceli olurdu.Tanışık olsaydık size bu deneyimi son damlasına kadar yaşatırdımcami çıkışı da çok eğlenceli oluyor bu arada
![]()
Bende öyle. Düğüne gitmeyi bile sevmem.Nefret ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.