Ücretli Dükkanımız için ufak bir logo yapabilir misiniz?

Katılım
11 Aralık 2022
Mesajlar
731
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Diğer
Arkadaşlar merhaba, işletmemiz için ufak bir profil fotoğrafı tasarlayabilir misiniz? Benim bu konuda ki bilgim sıfır maalesef kapak fotoğrafının içeriği de biz tesisatçiyız ve fayans altındaki su kaçaklarını makinelerimiz sayesinde buluyoruz bunun için tasarlayabilirsiniz. Hatta ben çok güzel yaparım diyenler varsa özelden para da atabilirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
100 200 veririm 😃 taş çatlasın 20 dk ugrasıcak zaten.
Hocam 22 dakika siz uğraşın kendiniz yapın, olmaz mı?

Sırf hayrına yapayım diye yazdım ama siz yıl 2016 gibi davranıyorsunuz. Markanızın yüzünü ben yapacağım ve 200₺ :D .

Bu gün şirketim bir firma ile anlaştı, gizlilik sözleşmesi imzalandığı için ismini söylemem etik olmaz, firma alt firma oluşturduğu için logodan başlayarak mağaza ürün etiketi, indirim etiketi, kategori logoları, çanta tasarımları, fiş rulosu arkası tasarımı ve bir sürü tasarımla anlaştık. Sırf bana özel bir sözleşme imzaladım. İsimleri söylemem/anlatmam yasak ama işten, büyüklüğünden ve paradan bahsedebilirim(bunu özellikle sordum). 10 farklı istekte logo var ve revizeler ile 1 tanesine yoğunlaşacağız. Sadece logonun bakın diğer şeylerin değil sadece logo için adamlar 18000 lira bütçe ayırmışlar. İşin matbaa tarafı da var ve işten %45 pay alacağım. 8000 küsür lira bana logodan geliyorken 500-600 ateşler vozol param çıkar dediğim konudaki cevaba bak. Kusura bakmayın gidin bir şekilde öğrenin kendiniz yapın. Birisi yaparsa da paintten üstüne yazı ekler :D .
 
Son düzenleme:
Hocam 22 dakika siz uğraşın kendiniz yapın, olmaz mı?

Sırf hayrına yapayım diye yazdım ama siz yıl 2016 gibi davranıyorsunuz. Markanızın yüzünü ben yapacağım ve 200₺ :D.

Bugün şirketim bir firma ile anlaştı, gizlilik sözleşmesi imzalandığı için ismini söylemem etik olmaz, firma alt firma oluşturduğu için logodan başlayarak mağaza ürün etiketi, indirim etiketi, kategori logoları, çanta tasarımları, fiş rulosu arkası tasarımı ve bir sürü tasarımla anlaştık. Sırf bana özel bir sözleşme imzaladım. İsimleri söylemem/anlatmam yasak ama işten, büyüklüğünden ve paradan bahsedebilirim(bunu özellikle sordum). 10 farklı istekte logo var ve revizeler ile 1 tanesine yoğunlaşacağız. Sadece logonun bakın diğer şeylerin değil sadece logo için adamlar 18000 lira bütçe ayırmışlar. İşin matbaa tarafı da var ve işten %45 pay alacağım. 8000 küsur lira bana logodan geliyorken 500-600 ateşler Vozol param çıkar dediğim konudaki cevaba bak. Kusura bakmayın gidin bir şekilde öğrenin kendiniz yapın. Birisi yaparsa da paintten üstüne yazı ekler :D.

Bende zaten onu istiyorum ben sana deniyorum ki bana profesyonel logo yap ben sana basit bir şey yap diyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı