Karşıt Madde Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 2.207 Makaleler 3 Çözümler 10 9 Nisan 2023 #151 T21 dedi: Dünya balık üzerindeki boğanın üzerindedir efendim, yanlış bilgi vermeyelim. Genişletmek için tıkla... Onlar dünyanın güneşin etrafında hareket ettiği zaman belli konumlarda goxuken takım yıldızlerı.
T21 dedi: Dünya balık üzerindeki boğanın üzerindedir efendim, yanlış bilgi vermeyelim. Genişletmek için tıkla... Onlar dünyanın güneşin etrafında hareket ettiği zaman belli konumlarda goxuken takım yıldızlerı.
Karşıt Madde Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 2.207 Makaleler 3 Çözümler 10 9 Nisan 2023 #152 TheKaan0 dedi: Dünya düzdür. Uzaya çıkıp kendi gözlerimle gördüm. (!) Genişletmek için tıkla... Alkol alınca XD.
TheKaan0 dedi: Dünya düzdür. Uzaya çıkıp kendi gözlerimle gördüm. (!) Genişletmek için tıkla... Alkol alınca XD.
4 452695 Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 1.639 Çözümler 9 9 Nisan 2023 #153 Captain Rex dedi: Dünya yuvarlaktır. Uzaydan çekilen görüntülere hiç bakmadınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam uzaydan bakınca da daire olarak gözüküyor. (!)
Captain Rex dedi: Dünya yuvarlaktır. Uzaydan çekilen görüntülere hiç bakmadınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam uzaydan bakınca da daire olarak gözüküyor. (!)
yasin pala Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 740 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #154 Valla ben bir boş araziye çıkıyorum koşuyorum, koşuyorum düz. Herhangi bir yuvarlak zeminde koşar gibi olmuyorum dünya düzdür düz.
Valla ben bir boş araziye çıkıyorum koşuyorum, koşuyorum düz. Herhangi bir yuvarlak zeminde koşar gibi olmuyorum dünya düzdür düz.
Karşıt Madde Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 2.207 Makaleler 3 Çözümler 10 9 Nisan 2023 #155 Captain Rex dedi: Dünya yuvarlaktır. Uzaydan çekilen görüntülere hiç bakmadınız mı? Genişletmek için tıkla... Onlar birleştirilmiş resimlerdir hocam kanıt olmaz. Dünyanın yuvarlak yada geoit olduğunun başka kanıtlanmış yöntemleri vardır.
Captain Rex dedi: Dünya yuvarlaktır. Uzaydan çekilen görüntülere hiç bakmadınız mı? Genişletmek için tıkla... Onlar birleştirilmiş resimlerdir hocam kanıt olmaz. Dünyanın yuvarlak yada geoit olduğunun başka kanıtlanmış yöntemleri vardır.
RiotClient.dll Hectopat Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 621 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 10 Nisan 2023 #156 batuotgen10 dedi: Şeriatcı yobazlardan mısın? Genişletmek için tıkla... Sende ironiden anlamayan geri kafalılardan mısın?
batuotgen10 dedi: Şeriatcı yobazlardan mısın? Genişletmek için tıkla... Sende ironiden anlamayan geri kafalılardan mısın?
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.676 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 10 Nisan 2023 #157 Bugra0909 dedi: Bence dünya düzdür. Sizce nasıl? Genişletmek için tıkla... Bunun bilgisine nereden ulaştınız? Uzaya mı çıktınız ki gördünüz?
Bugra0909 dedi: Bence dünya düzdür. Sizce nasıl? Genişletmek için tıkla... Bunun bilgisine nereden ulaştınız? Uzaya mı çıktınız ki gördünüz?
B batuotgen10 Decapat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 412 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #158 RiotClient.dll dedi: Sende ironiden anlamayan geri kafalılardan mısın? Genişletmek için tıkla... Hayir boyle kanitlanmis bilimsel konularda ironi yapacak geri kafalilardan haz etmiyorum diyelim
RiotClient.dll dedi: Sende ironiden anlamayan geri kafalılardan mısın? Genişletmek için tıkla... Hayir boyle kanitlanmis bilimsel konularda ironi yapacak geri kafalilardan haz etmiyorum diyelim
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #159 batuotgen10 dedi: Hayir boyle kanitlanmis bilimsel konularda ironi yapacak geri kafalilardan haz etmiyorum diyelim Genişletmek için tıkla... Ben ortada ironi olduğunu da sanmıyorum. Konu mizah bölümünde de değil.
batuotgen10 dedi: Hayir boyle kanitlanmis bilimsel konularda ironi yapacak geri kafalilardan haz etmiyorum diyelim Genişletmek için tıkla... Ben ortada ironi olduğunu da sanmıyorum. Konu mizah bölümünde de değil.
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.849 Makaleler 3 Çözümler 59 10 Nisan 2023 #160 Yukapian dedi: Dünya düz mü bilmem ama düz dünya savunucularının söyledikleri mantıklı geliyor. Genişletmek için tıkla... Bu konu hala konuşuluyorsa bir ekleme yapayım. Çok fazla araştırmalarım sonucunda dünyanın yuvarlak olduğu kanaatine vardım. Ne de olsa NASA bize yalan söylemez değil mi? O kadar dünya fotoğrafı var sonuçta.
Yukapian dedi: Dünya düz mü bilmem ama düz dünya savunucularının söyledikleri mantıklı geliyor. Genişletmek için tıkla... Bu konu hala konuşuluyorsa bir ekleme yapayım. Çok fazla araştırmalarım sonucunda dünyanın yuvarlak olduğu kanaatine vardım. Ne de olsa NASA bize yalan söylemez değil mi? O kadar dünya fotoğrafı var sonuçta.