Dünya düz müdür?

Ciddi ciddi dünya düzdür diyenlerle anladıkları dilden komplo teorileriyle tartışmak için geçenlerde çok güzel bir açıklama gördüm.

Sizce dünya gerçekten düz olsaydı, Amerika gibi kapitalizmin köpeği bir ülke, “bakın burası dünyanın ucu” diye turistik bir yer haline getirip her yıl milyonlarca turist almaz mıydı? Dünyanın düz olmadığı yalanını söyleyerek ne elde ediyor olabilirler?

Belki dünya düz ama yer çekiminden dolayı dünya bittiğinde düşmüyoruz ve kenarlardan dünyanın alt kısmına iniyoruz.

Şaka maka ciddi soruyorum: Düz dünyacılara göre dünyanın sonunda ne var? Antarktika ile çevrili olduğunu savunduklarını biliyorum ama hadi diyelim orayı da geçtik. Sonrasında ne var?

Ben ortada ironi olduğunu da sanmıyorum. Konu mizah bölümünde de değil.
O zaman gösterdigim fevri tavirda hakliyim bunu diyen cahil gericidir

Şaka maka ciddi soruyorum: Düz dünyacılara göre dünyanın sonunda ne var? Antarktika ile çevrili olduğunu savunduklarını biliyorum ama hadi diyelim orayı da geçtik. Sonrasında ne var?

Kanka soruyu cevaplayamazlar bile duzdur diyenler 2 kelimeyi bir araya getiremeyen cahil mahlukatlardan ibaret :)

O zaman gösterdigim fevri tavirda hakliyim bunu diyen cahil gericidir.

Kanka soruyu cevaplayamazlar bile duzdur diyenler 2 kelimeyi bir araya getiremeyen cahil mahlukatlardan ibaret :)

Sen neyi kanıtlamaya çalışıyorsun burada düz diyen insanlar ironi yapıyor sus artık lütfen.

Sen neyi kanıtlamaya çalışıyorsun burada düz diyen insanlar ironi yapıyor sus artık lütfen.

Anliyorum ki YouTube'da falan hiç roportaj izlememissin inan bana o kadar cok dunya duz diyen insanlar var ki burada duz diyenlerin en az 4 5 taneside gercekten duz olduguna inaniyor benim derdim ironi yapmayan andavallara bu sana neden bu kadar dokundu onu anlamadim o cahillere nefretimi kusuyorum bende boyle rahatliyorum iste.

Anliyorum ki YouTube'da falan hiç roportaj izlememissin inan bana o kadar cok dunya duz diyen insanlar var ki burada duz diyenlerin en az 4 5 taneside gercekten duz olduguna inaniyor benim derdim ironi yapmayan andavallara bu sana neden bu kadar dokundu onu anlamadim o cahillere nefretimi kusuyorum bende boyle rahatliyorum iste.
İnansın ne olacak ki? Sen niye kin kusuyorsun üstad? Sal geç böyle şeyleri. Kafan rahat olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı