Dünya düz müdür?

  • Konuyu başlatan Eden Dust
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 31
  • Görüntüleme 3.942
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başta güldürdü de, cahilliği adeta beni delirtti. Fikrin vardır(saçma bile olsa) anlarım. Ama sen karşındakinin konuşmasına izin vermeyip, tırnağı etmeyeceğin bilim adamlarına gerizekalı diyorsun. "Cahil insana tahammülüm bir yere kadar, sonrasında folklör gibi izliyorum."
 
25 yıldır bu iş ile uğraşıyorum. Şimdi boş salsafalar (ne diyorsa) yapmayın şimdi. Bizim 70km yukarıda gölümüz var, UFO'lar bize geliyor, fotoğraf gösteriyorlar. Mangal yapıyoruz, tabii. Bilim bu.

Adamlar inanmıyor ki hiç bir şeye, inandıralım. Yer çekimine inanmıyorum dedi ya. :lanet:

25 yıllık tecrubesi ona UFO'nun Unidentified Flying Object olduğunu da öğretememiş bu arada. Aklıma geldikçe sinirleniyorum yeminle. :D
 
Aslında kuantum fiziğine göre nasıl ki 2+2 nin 5 ettiği bir evren olabilirse dünyanın düz olduğu bir evren de olabilir. Sanırsam bir araştırma sonucu en ufak atom altı parçacığın 2 boyutlu olduğunu söylüyordu. Kim bilir belki hologram şeklinde oynatılan kuklalarız sadece.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı