Dünya eskisi gibi olmayacak

2019'da Korona Virüs diye bir hastalık yüzünden evlere kapandığımızı anlatsalar inanır mısınız? Hayır? Ama şimdi virüs var Allah'ın izniyle Türkiye süper güç olcak!

2023'de Dünya'da yeni bir süper güç doğacak bekleyin siz
Aynen bak şuan olduk
İktidar 2002 de ab ye gireceğiz dedi
Şimdi ucuza ayçiçek yağı satamıyor
bir lider düşünün kendisine kafa tutan zincir marketlerle baş edemiyor ama dünyaya sözde meydan okuyor dünyayla sözde mücadele ediyor ne komik

@onurlu sorular

Kendime kadar meme yaptım hocam. Kategori zaten konu dışında olduğu için sakıncası yok diye düşünüyorum. Ama isterseniz sürprizbozan içerisine alabilirim.

Boru araştır öyle gel
Para birimimiz totosunda yaprak elinde mızrakla gezen millettin para biriminden değersizken nasıl olacağı konusunda endişeliyim.
Ama şaka bir yana 2023'de fark ettim de baya bir proje o yılda gerçekleştiriliyor. Türkiye bence 2023'de süper güç olamasa da baya bir ekonomik ve enerji konusun da ilerler.

Ama şaka bir yana 2023'de fark ettim de baya bir proje o yılda gerçekleştiriliyor. Türkiye bence 2023'de süper güç olamasa da baya bir ekonomik ve enerji konusun da ilerler.

Hepsi seçim propagandası. Sen ise göz ardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…