Komik değil artık sanki bu espriler.2023'de Dünya'da yeni bir süper güç doğacak bekleyin siz![]()
Aynen bak şuan olduk2023'de Dünya'da yeni bir süper güç doğacak bekleyin siz![]()
Kankam ceza yemeni istemiyorum.@onurlu sorular
Kendime kadar meme yaptım hocam. Kategori zaten konu dışında olduğu için sakıncası yok diye düşünüyorum. Ama isterseniz sürprizbozan içerisine alabilirim.
Para birimimiz totosunda yaprak elinde mızrakla gezen millettin para biriminden değersizken nasıl olacağı konusunda endişeliyim.2023'de Dünya'da yeni bir süper güç doğacak bekleyin siz![]()
Ama şaka bir yana 2023'de fark ettim de baya bir proje o yılda gerçekleştiriliyor. Türkiye bence 2023'de süper güç olamasa da baya bir ekonomik ve enerji konusun da ilerler.Para birimimiz totosunda yaprak elinde mızrakla gezen millettin para biriminden değersizken nasıl olacağı konusunda endişeliyim.
Yavaş ver gazı boruna yanmasın.Boru araştır öyle gel![]()
Ama şaka bir yana 2023'de fark ettim de baya bir proje o yılda gerçekleştiriliyor. Türkiye bence 2023'de süper güç olamasa da baya bir ekonomik ve enerji konusun da ilerler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.