Dünya Kupası Şampiyonu Arjantin!

Bu maç bence bizlere topun yuvarlak olduğunu, her an her şey olabileceğini gösterdi. İlk yarıda şut bile çekemeyen Fransa bir anda 2 gol attı, bir anda rekabet zirveye çıktı. Arjantin'de güzel oynadı hakettiler.
 
Bu arada Türkiye de çoğu şey düzgün konuşulamıyor, ancak Spor daha berbat maalesef, hele de Futbol. Bilgisi olmayıp sanki Futbol analist'i gibi yorum yapıyor. Kendisi kazananı sevmediği için Şike diyenler, en ufak şeye Şike vs. diyenler; Futbolcuları yüzeysel olarak inceleyip kesin olarak yorum yapanlar (Messi 7 gol attı 7 penaltıda vs.), gereksiz yere haterlık yapanlar; bitmiyor. Arkadaşlar, bilginiz yoksa ya hiç yorum yapmayın, ya da yüzeysel yapın. Okurken ciddi anlamda bıktırıyor insanı.
 
🇦🇷
Screenshot_20221218_210805_Instagram.jpg
Screenshot_20221218_211625_Instagram.jpg
 

Mbappé özellikle ödül töreninde Fernandez geç geldi. Zoraki gülümsemesi, Lloris bile içten gülümsedi konuştular. Hele Fransızlar siyasi görüşü karıştırdı. Mbappé Şeyh'e babası gibi sarılıp CB olan Macron'a zoraki sarılması. Macron kendine çekiyordu sarılsınlar diye. Bunu tek Mbappé yapsa neyse bütün takım Macron'a zoraki sarıldı. Seversin sevmezsin ama senin ülkenin CB aşağılamak bence yanlış. Ödül fotoğrafı çekilirken zoraki gülümseyip, zoraki çekilmesi bence yanlış. Üzgün olabilirsin ama saygısızlık yapılması bence yanlış.
 

Geri
Yukarı