Dünya Kupası Şampiyonu Arjantin!

Mbappe'ciler, adam ilk yarıda topa dokunmadı, Fransa'nın şutu yoktu siz ne anlatıyorsunuz yok hak ettiler yok taşıdı yok bu yok şu 🤣 Devre arasında Ronaldo Another Love edit izleyip gaza gelmeye çalışan bi' avuç gariban gibi.

Bir futbol manyağı olarak, Ronaldo & Messi rekabetinden dolayı çok memnunum. Messi benim için bambaşka fakat Ronaldo'ya sonsuz saygı duyuyorum. Kıyaslamalara girmeyi sevmiyorum, ikisini de keyifle izledim ve müthiş zevk aldım. Bu kupayı sadece Messi kupayı alacak diye düşündüğüm için ekstra bir heyecanla izledim ve her maç sanki Türkiyeymiş gibi takip ettim. Messi ve Ronaldo seviyelerine gelmeleri için, bu seviyede 15-17 sene kalmaları gerekiyor. Mbappe, Haaland, Jude Bellingham. O yüzden, Mbappe mi Messi & Ronaldo mu tartışmaları, Messi ve Ronaldonun 15-17 sene zirvede kalarak yaptıkları işlere büyük saygısızlık olur. Mbappe bana göre geleceğin "GOAT"ı olacak fakat bunu da zaman gösterecek. Dünya Kupasının almasaydı da Messi bana göre tartışmasız GOAT. Bu kadar yeteneksiz ordusu takımla, o grup aşamasındaki maçlardan sonra ben olsam sanırım sakatım der oynamayıp tatile çıkardım. Yani bu turnuvada kupayı alarak değil de Messi, Iniesta ve Xavi'siz iş yapamıyor diyenlere, Messi olmasa süperligte anadolu takımından farksız olacak bu takıma kupa aldırdı.

FkV6xAHaMAIsrcA.jpeg

😀

Normalde maç izlemeyen biri olarak izlediğim en zevkli maçtı.

Taraf tutmuyordum, sadece hangi takımın kazanacağını merak etmek bile keyif veriyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00