Dünyada iyilik mi ağır basıyor kötülük mü?

Sence? Dünya'nın neredeyse 3'de 1'i savaşta. Her tarafta terör saldırıları yaşanıyor. Tecavüz vb. olayları saymıyorum bile.

Son düzenleme:
Dünyada ağır basması gereken tek şey menfaat olsa gerek. Menfaat yoksa bir yerde orda düzen yoktur. Öyle arabanın arkasına menfaat dünyası yazanlar olayı bir kabaca dile getirmeye çalışmış ama asıl olay öyle değil. Genel olarak bütün toplum sağlıklı bir menfaatla birbirlerine yaklaşırsa kimse mutsuz olmaz.

Sizce hangisi ağır basıyor?
Gerçekten bunu göremiyor musun.. Etrafına bir bak kaç iyi insan var? Dünya öyle bir yer olmuş ki, kimse kimseye güvenemez oldu artık. İnsanı en çok yaralayanlar da canından çok sevdikleri maalesef...

Kötülük daha fazladır ama iyilik daha değerlidir. Matematiksel hesaplaması zordur. Yapılan iyilik ya da kötülük sayısı değil, dereceleri önemlidir bence. Asıl mesele; adaletin hiçbir yerde tam anlamıyla olmayışıdır.

Aynen öyle hocam. Sırf bütçem düşüktü diye sattığınız sisteme attığım mesajıma geri dönüş bile yapmadınız. (!)
Kusura bakma dostum mesajı gördüğümde meşguldüm de, gece gece unutmuşum. Cidden kusura bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…