Dünyada iyilik mi ağır basıyor kötülük mü?

Dünyada ağır basması gereken tek şey menfaat olsa gerek. Menfaat yoksa bir yerde orda düzen yoktur. Öyle arabanın arkasına menfaat dünyası yazanlar olayı bir kabaca dile getirmeye çalışmış ama asıl olay öyle değil. Genel olarak bütün toplum sağlıklı bir menfaatla birbirlerine yaklaşırsa kimse mutsuz olmaz.
 
1554455_659805187394825_573039736_n.jpg
 
Kötülük daha fazladır ama iyilik daha değerlidir. Matematiksel hesaplaması zordur. Yapılan iyilik ya da kötülük sayısı değil, dereceleri önemlidir bence. Asıl mesele; adaletin hiçbir yerde tam anlamıyla olmayışıdır.
 
Aynen öyle hocam. Sırf bütçem düşüktü diye sattığınız sisteme attığım mesajıma geri dönüş bile yapmadınız. (!) :)
Kusura bakma dostum mesajı gördüğümde meşguldüm de, gece gece unutmuşum. Cidden kusura bakma.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı