Robot yapacak donanımın var mı?Kendime bir robot kolonisi kurar ve dünyanın efendisi olurdum. Ve robotlarımla dünyayı yeniden canlandırırdım. İnsanlar yerine robotların olduğu ve tek bir devletin olduğu harika, barış içerisinde bir dünya kurardım.
Robot yapacak donanımın var mı?Kendime bir robot kolonisi kurar ve dünyanın efendisi olurdum. Ve robotlarımla dünyayı yeniden canlandırırdım. İnsanlar yerine robotların olduğu ve tek bir devletin olduğu harika, barış içerisinde bir dünya kurardım.
Vardır, aramak lazım.Robot yapacak donanımın var mı?![]()
Uzaylıları çağırırdım ben. Yalnız kalmazdım.
Hocam ama sadece tek canlı siz değilsiniz ki bu koşullarda. Eve panda alırsınız kafayı yemezsiniz.insanların %99'u kafayı yer bence.
Papağan mutlaka olmalı. Bir de maymun. Bahçemde olur geçinip gideriz.Soru belli.
Ben ilk önce yemekler bozulmadan bir stok yapardım, aklınıza neler gelir tek başınıza kalsanız?
Hikayeli oyunları oynarımPC alıp napıcaksınız, sadece video izlersiniz Online oyun oynayamazsınız dünyada kimse olmadığı için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.