Dünyanın en iyi bilgisayar sistemi

-i9 12900K.
-ASUS Prime Z690 anakart.
-128 GB DDR5 4800 MHz RAM.
-2X RTX 3090.

Oldukça güçlü bir sistem oldu.
SSD falan takmadım keyfe kalmış.

Ben 10 Tb HDD takarım valla.
10tb ssd de takabilirsiniz
Buna hangi işletim sistemini kuraracaz ve bu satılık değildir. Ve işletim sistemi olsa da buna oyun çıkartmazlar.

10tb ssd de takabilirsiniz

Buna hangi işletim sistemini kuracağız ve bu satılık değildir. Ve işletim sistemi olsa da buna oyun çıkartmazlar.

Avrupa'da kuruluyorlar, bu da bir bilgisayar özünde. Oyun oynatmasına gerek yok çünkü burada temel kısım işlemciden geçiyor. Şu anda mevcut en güçlü ekran kartı bile hava kalacaktır bu işlemcilerin gücü karşısında. Bir kuantum bilgisayar ile klasik bilgisayar arasındaki fark kıyaslanamayacak boyutta. Şunu da bırakayım;

"Klasik bilgisayarlar bir devre üzerindeki elektrik akımını anahtarlar yardımıyla açarak ve kapatarak çalışır. Bu anahtarın kapalı ya da açık olması sayesinde oluşturulan sıfır ve birler bilgisayar kodlarının temellerini oluşturur. Kodlamanın bilgi taşıyan en küçük yapıtaşı olan bu sıfır ve birlere bit ismi veriliyor.

Sonuç olarak klasik bilgisayarlar elektriğin fiziksel kanunlarına bağlı olarak çalışıyor ve tüm işlemlerini bu 0 ve 1'ler üzerinden yani elektrik akımının geçip geçmemesi üzerinden yürütüyor.

Kuantum bilgisayarları ise elektrik akımına bağlı olarak çalışmıyor. Onun yerine elektron ve proton gibi atom altı parçacıkların fiziksel özelliklerine dayanan bir sistemle işliyor. Bu sayede klasik bilgisayarlardan çok daha küçük bir alandan ve çok daha büyük bir hızla çalışabiliyorlar."

Bizim ekran kartları onların işlemcilerinin yanında tırt kalıyorsa bizim işlemciler onların işlemcileri yanında ne oluyor? Geforce 6600 vs rtx 3090 gibi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…