Dünyanın en iyi oyunu nedir?

Kral dikkatli bakarsan çoğu yapımda kötüleşme var misal Payday 3 veya Mafia 3 veya Kung Fu Panda 4 veya arabalar 3 gibi biraz animasyon film kattım ama aynı olay zaten yani herkes bir bocalama yaşatıyor ama Mafia 4 çıkıyor bu hatayı bir daha yapmayacaklarını düşünüyorum veya Kung Fu Panda 5'te çıkıyor yaptıkları hatayı bir daha yapmayacaklarını söylediler ve arabalar 4'te çıkıyor ve bununla ilgili bir şey demeyeceğim ama umarım bir daha hata yapmazlar ama dediğim gibi herkes bir hata yapıyor Rockstar Games bile Definitive Edition'lara emek vermeyerek çıkardığı için hata yaptı yani herkes hata yapıyor mevzu bu hatadan dönebilmek.

Payday'in devam oyununa ihtiyacı yoktu CS'nin yaptığını yapsa yeterdi Payday 2 gayet zevkliydi yani.

Uzatmak değil iyi giden şeyi bozmak bu. Payday kendi kitlesiyle mutluydu bence Payday 3 çok gereksdizdi.

Bak şimdi Mafia 1 ve 2 çok iyi oyunlardı ama Mafia gidip de GTA gibi açık dünyaya geçmeye çalıştı ama beceremedi işte bundan bahsediyorum denediler ama olmadı bir daha bu hatayı yapmazlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı