Dünyanın en iyi oyunu Witcher 3'tür (!)

Daha çok uğraşmayacağım. Yapmam gereken önemli işlerim var.
Ve bu vaktimi 7 yaş davranışları sergileyen ve "hahaaha" spamı atan bir canlı için harcamayacağım.

Witcher 3 fanlarının favori oyunlarını sürekli RDR2 ile karşılaştırdıkları bilinen bir şey. Saçma bir karşılaştırma. Sanki Witcher 3 daha iyiymiş gibi lanse etmeleri da ayrı bir komik.

Ben de W3 dönemine göre iyi dedim zaten. RDR'nin daha iyi olduğu bir gerçek fakat W3'e haterlik besleyen bir arkadaş var ilk sayfalarda.

2 farklı türde ki oyunu karşılaştırmak da iyiymiş ha. Tetris ile WT3 karşılaştırsak Tetris daha iyi diyecek bir sürü adam var. Rockstar'daki fanboylar hiçbir oyun fanında yok, Allah bizi Rockstar fanboylarından kurtarsın.

Yazım kurallarını daha doğru dürüst bilmeyen birine cevap vermeye tenezzül etsem mi bilemedim.

RDR 2 balon diyene cevap verince Rockstar fanboy olduk, müthiş...

7 yaşındakilerle hiç uğraşmayacağım. Az önce sinir etmek için düşünmediği şeyleri söylüyordu, şimdi de taklit ediyor

Keşke önce yazabilmeyi öğrensen. İlk birkaç satırdan sonrasını okumadım zaten gözlerimin sağlığı için.
İroni olduğunu görebilmeniz için daha nasıl belli edebilirim?
İlk olarak bunun kinaye olduğunu anlayamamak için ne kadar uğraşmış olabilirsin?
İkincisi ise kendi görüşüne değil de başkalarının görüşüne göre hareket ediyorsan yorum yapmaya bile hakkın yok.
Whatoplay gibi büyük kuruluşların neden Metascore'u değilde Userscore'u gösterdiğini sanıyorsun? Son sözü kullanıcı söyler.
30 saatte Geralt fulleyeni ilk defa gördüm. 30 saat değil 300 saat sonra tekrarlıyor kendini.
ben enden fulleyemedim o zman
Always Full Exp moduyla tüm yan görevler doğru düzgün exp veriyor ve 30 saatte fulleniyor Geralt.
Bir yan görev 25 exp verdikten sonra direkt modu kurdum, vanilla hâli tamamen bir dizayn hatası.
Yalan mı? Cevap vermek istemiyorum ama Always Full Exp modunu kullanırsanız 30 saat civarında 50 level olabiliyorsunuz.

Ben de aynı tepkiyi Rockstar fanboylarına veriyorum. Güldürüyorlar.
Keşke "Valorant dünyanın en balon oyunu, rdr2 balon" diyeceğinize Witcher 3'ün neden balon olmadığını anlatsanız, malûm konumuz Witcher 3.
Keşke RDR2'de Witcher 3 kadar abartılsa.

Witcher fanlarından kurtulursak (özellikle siz) onlardan da kurtuluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…