Dünyanın en iyi oyunu Witcher 3'tür (!)

Sen Witcher 1 gibi oyundan Witcher 3 kadar harika bir oyun yap. Yılın oyunu ödülünü al ama.

@Hellblazer Aku adlı kişi gelsin sana "balon" desin.

Ben hocama neden balon olmadığını anlattım ki balon dediğini sanmıyorum sadece Witcher 3'ü gereksiz ilahlaştıran kitleye laf eden bir konu açtı. Ben bunu Witcher 3 fanı olarak söylüyorum kime göre neye göre dünyanın en iyi oyunu? Herkesi memnun edemezsiniz. Bu yüzden de hayatın çoğu alanında olduğu gibi oyun sektöründe de hiçbir zaman en iyi diye bir şey olamayacak.
Yennefer'lı vengerberg oluyor ama O, Yennefer of vengerberg olmasın?

Fark etmez Yennefer koyar affetmez(!)

Gameplay videosunda ambiance lightning özelliğinin hiç olmadığı gözüküyor,karakter seslendirmelerini de seslendirme sanatçıları yapmıyor,AC'nin rpg serisi ve skyrim ile kıyaslanınca bana göre Witcher 2 dk free roam yaptıktan sonra kaldırılır.

Oyunun neden iyi olduğunu anlatmışsınız neden balon olmadığını değil.
Sen Witcher 1 gibi oyundan Witcher 3 kadar harika bir oyun yap. Yılın oyunu ödülünü al ama

@Hellblazer Aku adlı kişi gelsin sana "Balon" desin.

Eleştiri hakkımız var diye düşünüyorum.
Mesela karakter derinliği/hikaye konusunda alsa çekemedir RDR2 ama Witcher 3'ün içine ilk saatten daldım.
Arthur Morgan'ın en derin karakter olduğunu kimse sorsan bilir.

Oyunun neden iyi olduğunu anlatmışsınız neden balon olmadığını değil.

Eleştiri hakkımız var diye düşünüyorum.

Arthur Morgan'ın en derin karakter olduğunu kimse sorsan bilir.

Oyun beklentileri karşıladığından balon değil oyunun neden iyi olduğunu, dediğiniz gibi aslında dövüşün kendini tekrarlamadığından bahsettim yani sizin kötü görüp balon dediğiniz kısımların da öyle olmadığını anlattım. Böyle yazmışken de direkt inceleme yapayım dedim oldu mu? Kendiniz bile kabul ediyorsunuz Arthur Morgan'ın en derin karakter olup sadece Witcher 3 için kurgulanan bir karakterden bile daha derin hikayesi olmadığını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…