Dünyanın en iyi oyunu Witcher 3'tür (!)

Alexios son anda sokulmuştu hocam oyuna, resmi olarak Kassandra zaten ana karakter. Enis hocamdan izlediğime göre tekrar etmiyormuş Valhalla. Ben dişi Eivor'la oynuyorum. Can Sungur'un bir sözü var 80 saat bir ard'a bakacaksam bana hitap eden bir ard'a bakmak isterim. Ayndı fikirdeyim. Şkapcmapmqpxs.

Duymuştum hocam, canon karakterin Kassandra olduğu söyleniyordu, bir hata yapıp Alexios seçtim. Eivor öyle değil ama, sadece konuşma tarzı bile Alexios’u 3’e katlar düzeyde. Uğraşılmış hissettiriyor.

Kendim oynayıp yorumlamayı tercih ediyorum genelde, oyunun bütün içeriğini sömürdükten sonra yorum yaparım oyun üstünde, şimdilik güzel diyebilirim

Onu bunu bilmem ben Skyrim der susarım arkadaş.

Enis Kirazoğlu

Patlamış mısırımı aldım, izliyorum.

Balon denemez ama bana göre abartıldığı kadar iyi değil.

Witcher 1'in hikayesini daha çok sevdim. 2. oyunu oynamayı denedim. Sardı. Bilgisayarda yer açmak için silmek zorunda kaldım. 3. oyunu oynamayı denedim. Sarmadı. Her ne kadar güzel bir oyun olsa da, ben de 1. ve 2. oyunları tercih ederim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şu sinematik yeter.

Ben kötü demiyorum. Balon diyorum. Arada fark var. Oyun iyi olabilir. Ama balon. Kötü yanlarını sayıyorum: Savaş mekanikleri bir yerden sonra aşırı tekrar ediyor. Oyun çok karmaşık.

Karmaşık mı? Bu oyunun en kolaylaştırılmış hali desem inanmazsınız sanırım değil mi? Gayet de basit neyini anlamadınız acaba 30 küsur kontrat bossuna, ana hikaye ve DLC bosslarına ayrı ayrı mekanik koymaya çalışsalardı o oyunun 4 senede bitebilme ihtimali bile olmazdı. Ayrıca vur kaç olayı bir yere kadar eğer efsunger şemalarını bulup o zırhları ve kılıçları yaparsankz gayet güçlü oluyor. Veya her yere etki eden bir aard yapıp üstünüze atlayan garkolanları uçurabilirsiniz. Veya profesör moreaunun araştırmasını yapıp aardın 2900 vurmasını sağlayabilirsiniz. Farklı farklı kombolarla bunu çeşitlendirmek sizin elinizde.
Benim için TLOU2 > RDR2 > Witcher 3.

TLOU 2'yi bilemem ama RDR2 için konuşuyorum. Yani cidden her Rockstar oyununda birilerinin ayak işlerini yapmaktan sıkılmadınız mı? Veya her oyunda illegal yaşam vurgusunu duymaktan. Ha 1899 da olmuş ha 2000'lerde banka soymaktan, sokakta dolaşıp at veya araba çalmaktan. RDR2'nin mekanikleri çok hoşuma gitti vuruş hissiyatı çok fazla ama hikayesi beni sarmadı. Karakter derinliği de fazla değil. Ben şuna eminim sadece Blood and Wine'da görülen Syanna karakterinin bile karakter derinliği Arthur Morgan'dan fazladır. Oyun çok detaylı olabilir ama hikayenin kalitesi, işlenişi ve görev sayıları olarak Witcher 3'ün yanından geçemez.

Benim bilgisayar kaldırıyor oyunu ama sıkıcı geldi bana ama balon demek de abartı. Ayrıca sevemedim oyunu ve bana göre çok uzun. Benim sevmediğim nokta ise boş boş geziyomuş gibi hissediyorum bazen mekaniklerde.

Benim bilgisayar rahat kaldırıyor oyunu ama beni içine çekemedi. İlk 1-2 saatten sonra sıkılıp bıraktım. Bir de hikayeyi ben tam anlamadım. Bu benim sorunum mu yoksa sadece 2 saat oynamam mı bilemedim. Çok iyi gelmedi bana ama balon denilcek kadar kötü değil. Yani bu kadar uzun bir oyuna balon diyen saygısızdır. Bence o sevmediğim Last Of Us Part II bile daha iyi bundan ve ben Xbox fanıyım. Yani benim vereceğim puan: 6/10

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…