Deniz24386 Kilopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 2.629 Çözümler 109 17 Şubat 2023 #51 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Alfha13 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.107 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #52 Troll dediğin belli etmeden yapar trollüğünü. İnandırıcı olmamış, 2/10 veriyorum ben.
mavıuszed Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 1.743 Çözümler 4 17 Şubat 2023 #53 Argos99 dedi: Abicim 1 tane kanıt istiyorum sizden. Genişletmek için tıkla... Tamam kanka dünya düz ve yerçekimi yok. En cahil sensin anladık.
Argos99 dedi: Abicim 1 tane kanıt istiyorum sizden. Genişletmek için tıkla... Tamam kanka dünya düz ve yerçekimi yok. En cahil sensin anladık.
Miraaknoh Hectopat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #54 @Recep Baltaş abi şuna mantıklı bir kanıt sunabilir misin
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 17 Şubat 2023 #55 Argos99 dedi: İnsanın gücü yetmez uzaya çıkmaya. O fotoğrafların hepsi stüdyoda çekiliyor. Genişletmek için tıkla... Oha büyük oyunu gördün En bilgili sensin tamam.
Argos99 dedi: İnsanın gücü yetmez uzaya çıkmaya. O fotoğrafların hepsi stüdyoda çekiliyor. Genişletmek için tıkla... Oha büyük oyunu gördün En bilgili sensin tamam.
5 513252 Hectopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 1.334 Makaleler 2 Çözümler 7 17 Şubat 2023 #56 Argos99 dedi: Abicim 1 tane kanıt istiyorum sizden. Genişletmek için tıkla... Ya gösterdim gosterdım daha ner istyorsun?
Argos99 dedi: Abicim 1 tane kanıt istiyorum sizden. Genişletmek için tıkla... Ya gösterdim gosterdım daha ner istyorsun?
ıOğuz Decapat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 593 Çözümler 1 17 Şubat 2023 #57 Argos99 dedi: Abicim 1 tane kanıt istiyorum sizden. Genişletmek için tıkla... Bu yaşa kadar böyle geldiysen seni alıp Andromeda'ya bıraksalar da nerenin stüdyosu burası dersin o yüzden boşver böyle takıl birader
Argos99 dedi: Abicim 1 tane kanıt istiyorum sizden. Genişletmek için tıkla... Bu yaşa kadar böyle geldiysen seni alıp Andromeda'ya bıraksalar da nerenin stüdyosu burası dersin o yüzden boşver böyle takıl birader
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 17 Şubat 2023 #58 513252 dedi: YA GÖSTERDIM gosterdım dsha ner istyorsun? Genişletmek için tıkla... Hocam boşa uğraşmayın anlamıyor ayrıca küçük harfle yazın ban yemeyin düzeltin isterseniz.
513252 dedi: YA GÖSTERDIM gosterdım dsha ner istyorsun? Genişletmek için tıkla... Hocam boşa uğraşmayın anlamıyor ayrıca küçük harfle yazın ban yemeyin düzeltin isterseniz.
Argos99 Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 392 Çözümler 2 Yer Ev 17 Şubat 2023 #59 mavıuszed dedi: Tamam kanka dünya düz ve yer çekimi yok. En cahil sensin anladık. Genişletmek için tıkla... Hayır gavurların filmini izleyip gavurların teorilerine inanınca sorgulamadan. En bilgili siz mi oluyorsunuz. Lafonde dedi: Hocam boşa uğraşmayın anlamıyor ayrıca küçük harfle yazın ban yemeyin düzeltin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Çoktan raporladım.
mavıuszed dedi: Tamam kanka dünya düz ve yer çekimi yok. En cahil sensin anladık. Genişletmek için tıkla... Hayır gavurların filmini izleyip gavurların teorilerine inanınca sorgulamadan. En bilgili siz mi oluyorsunuz. Lafonde dedi: Hocam boşa uğraşmayın anlamıyor ayrıca küçük harfle yazın ban yemeyin düzeltin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Çoktan raporladım.
5 513252 Hectopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 1.334 Makaleler 2 Çözümler 7 17 Şubat 2023 #60 Lafonde dedi: Hocam boşa uğraşmayın anlamıyor ayrıca küçük harfle yazın ban yemeyin düzeltin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, sağolun. Argos99 dedi: Hayır gavurların filmini izleyip gavurların teorilerine inanınca sorgulamadan. En bilgili siz mi oluyorsunuz. Çoktan raporladım. Genişletmek için tıkla... Umursamıyorum, sizin de onlarca yazım hatanız var.
Lafonde dedi: Hocam boşa uğraşmayın anlamıyor ayrıca küçük harfle yazın ban yemeyin düzeltin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, sağolun. Argos99 dedi: Hayır gavurların filmini izleyip gavurların teorilerine inanınca sorgulamadan. En bilgili siz mi oluyorsunuz. Çoktan raporladım. Genişletmek için tıkla... Umursamıyorum, sizin de onlarca yazım hatanız var.