coolhsn Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 68 Çözümler 1 9 Kasım 2023 #1 YouTube platformunda bir video gördüm. Çok ilgimi çekti. Video bir montaj bile olsa çok iyi yapılmış. Sizce dünyanın sonu bu şekilde mi olur? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
YouTube platformunda bir video gördüm. Çok ilgimi çekti. Video bir montaj bile olsa çok iyi yapılmış. Sizce dünyanın sonu bu şekilde mi olur? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Izzet_1994 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2017 Mesajlar 1.174 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel i5 12400f MBO: B760-M Gigabyte Gaming ddr4 GPU: RTX 4060 Asus Dual White OC RAM: 32GB 3200 MHz ddr4 SSD: 1TB Nvme M.2 PSU: 750w DeepCool PF750 COOLER: AG400 Led DeepCool CASE: DK361 White FAN: White 120mm DeepCool A-RGB CABLE: ASIAN HORSE Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #2 En doğrusunu Allah bilir kimse bilemez.
sasi Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.330 Çözümler 2 9 Kasım 2023 #3 coolhsn dedi: YouTube platformunda bir video gördüm. Çok ilgimi çekti. Video bir montaj bile olsa çok iyi yapılmış. Sizce dünyanın sonu bu şekilde mi olur? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Umarım mizah amaçlı bir konudur. Ben videoyu izlerken cringten abdestim kaçıyordu az daha.
coolhsn dedi: YouTube platformunda bir video gördüm. Çok ilgimi çekti. Video bir montaj bile olsa çok iyi yapılmış. Sizce dünyanın sonu bu şekilde mi olur? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Umarım mizah amaçlı bir konudur. Ben videoyu izlerken cringten abdestim kaçıyordu az daha.
coolhsn Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 68 Çözümler 1 9 Kasım 2023 #4 sasi dedi: Umarım mizah amaçlı bir konudur. Ben videoyu izlerken cringten abdestim kaçıyordu az daha. Genişletmek için tıkla... Abdestin nasıl kaçıyordu ayıptır sorması. Izzet_1994 dedi: En doğrusunu Allah bilir kimse bilemez. Genişletmek için tıkla... Doğru diyorsun bro.
sasi dedi: Umarım mizah amaçlı bir konudur. Ben videoyu izlerken cringten abdestim kaçıyordu az daha. Genişletmek için tıkla... Abdestin nasıl kaçıyordu ayıptır sorması. Izzet_1994 dedi: En doğrusunu Allah bilir kimse bilemez. Genişletmek için tıkla... Doğru diyorsun bro.
JunQhan Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 646 Çözümler 5 9 Kasım 2023 #5 Çinliler yine bilinmedik bi mağaranın en dibindeki en abuk subuk hayvanı yiyip sonumuzu getirir.
C carljohnsonx Centipat Katılım 26 Haziran 2023 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #6 Bazı kaynakları araştırdım, İslam dinine göre sonumuz ya güneşin bir karadeliğe dönüşerek yok olması veya farklı bir karadelikle yok olmamız.
Bazı kaynakları araştırdım, İslam dinine göre sonumuz ya güneşin bir karadeliğe dönüşerek yok olması veya farklı bir karadelikle yok olmamız.
Ozz2018 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.523 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #7 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
nospanti Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 1.337 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri - İşlemci = AMD Ryzen 7 5800x3d - Anakart = MSI MAG B550 Tomahawk - Ekran kartı = Sapphire Rx 6900 Xt Nitro+Special - Ram = Corsair Vengeance RGB Pro SL 64GB 3600mhz (16+16+16+16) - İşlemci Soğutucu = Deepcool Lt720 360mm - Kasa = DeepCool CH560 Dijital - Güç kutusu = MSI MPG A750GF 750W 80+ Gold SSD 1- Goodram px700 1TB 2- Kingston FURY Renegade 2TB HDD - 2TB WD Blue SATA6 7200rpm 256MB Cinsiyet Erkek Meslek Komando 9 Kasım 2023 #8 Sonumuzu insanlık getirecek.
noskillmert Hectopat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 1.932 Çözümler 1 10 Kasım 2023 #9 JunQhan dedi: Çinliler yine bilinmedik bir mağaranın en dibindeki en abuk subuk hayvanı yiyip sonumuzu getirir. Genişletmek için tıkla... Korona virüsün öyle mi çıktığını düşünüyorsun
JunQhan dedi: Çinliler yine bilinmedik bir mağaranın en dibindeki en abuk subuk hayvanı yiyip sonumuzu getirir. Genişletmek için tıkla... Korona virüsün öyle mi çıktığını düşünüyorsun
JunQhan Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 646 Çözümler 5 10 Kasım 2023 #10 noskillmert dedi: Korona virüsün öyle mi çıktığını düşünüyorsun Genişletmek için tıkla... Öyle çıktı diyenler de var çıkmadı diyenler de var. Laboratuvarda yapıldı diyen de var demeyen de.
noskillmert dedi: Korona virüsün öyle mi çıktığını düşünüyorsun Genişletmek için tıkla... Öyle çıktı diyenler de var çıkmadı diyenler de var. Laboratuvarda yapıldı diyen de var demeyen de.