Victoria 3 16 GB değil mi? Çok fazla bence.
Arkadaş güzel grafikli oyun istiyorsa GB artacak tabii ki. 3-4 GB'a nasıl bir grafik olsun?
Victoria 3 16 GB değil mi? Çok fazla bence.
16 GB benim için çok değil hocam 30 GB'ya kadar yazmıştım zaten.Arkadaş güzel grafikli oyun istiyorsa GB artacak tabii ki. 3-4 GB'a nasıl bir grafik olsun?
Age of History 2, victoria 3, Sherlock Holmes chapter One.
Arkadaş güzel grafikli oyun istiyorsa GB artacak tabii ki. 3-4 GB'a nasıl bir grafik olsun?
Battlefield 2 iyidir.Arkadaşlar canım sıkıldı oyun indirmeye karar verdim ama internetim çok hızlı değil. Maksimum 1 2 saat içinde indirebileceğim bir oyun arıyorum. İnternetim saniyede 6 MB indiriyor, 0-30 GB arası oyun arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Steamde olursa iyi olur.
16 GB benim için çok değil hocam 30 GB'ya kadar yazmıştım zaten.
The forest güzel olabilir aslında aklıma gelmemişti sağolun hocam şuan Sekiro indirmeye karar verdim sevmezsem ona geçerim.Senin için 30 GB çok değilse ben önermeye başlıyorum.
Güzel grafikliler.
EU4.
HOI4.
Ck3.
The Forest.
Long Dark.
Eski Call of Duty'ler.
Mount and Blade'ler.
Eski Fallout'lar.
Assassin's Creed 2 ve Black Flag.
Kingdom come delivarence.
Dark Souls 1
The Forest güzel olabilir aslında aklıma gelmemişti sağ olun hocam şu an Sekiro indirmeye karar verdim sevmezsem ona geçerim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.