Düşük bütçe ile Athlon II x4 860k sistem toplama

Artama97

Hectopat
Daha fazla  
Monitör dahil değil.
  • League of legends
  • S4 league
  • Metin 2
  • CS-GO
  • Darkorbit
  • Rappelz
  • GTA 5
Battlefield gibi düşük sistem isteyen oyunları oynamanıza rahatlıkla yetecek bir sistemdir.

• Işlemci: AMD Athlon II x4 860k bu işlemcinin overclock özelliği mevcuttur bu yüzden tercih ettim.
  • Ekran Kartı: Asus R7 240 4 GB 128 bit DDR3 OC aynı şekilde bu ekran kartınada hız aşırtma yaparak FPS'yi büyük ölçüde artırıyorsunuz.
  • Anakart:Asus A68HM-K AMD A68H 2400Mhz (OC)DDR3 mATX anakart bu anakart her türlü hız aşırtmaya uygundur ekran kartına ve işlemciye hız aşırtma yapabilirsiniz
  • RAM Bellek: Hi-level DDR3 4 GB soğutuculu RAM. Ben 4 GB dedim ancak bu RAM tek RAM oldugu için isteğe bağlı 2.sini alıp 8 GB yapabilirsiniz.
  • HDD: Öncelikle HDD'lerden anlamıyorum ben ancak baktım 7200 RPM 64 mb önbellek var iyi gibi geldi ekledim. Seagate Barracuda 1 TB 7200 RPM 64 MB ön bellek 3,5" SATA III disk
  • Güç Zımbırtısı: Aerocool 400W VX serisi

Kasa konusunda ben ucuz 90 TL lik bir USB 3.0 oyuncu kasası aldım siz istediginizi alabilirsiniz benim aldıgım:
  • Dark Argon USB 3.0 ATX siyah oyuncu kasası
Toplam fiyat 30 Ocak 2017 1530 TL teknobiyotik ile eğer daha kapsamlı piyasa araştırması yaparsanız 1450'ye kadar indirebilirsiniz.

Konu hakkında bilgili degilim sadece yazmak istedim eğer bir yanlış bir eksik var ise lütfen söyleyin hemen düzeltelim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adsız.png
adsız 2.png

Aralarındaki fark 47 TL neredeyse. İntel olan yükseltme yapılabilir daha güncel bir sistem. Amd taraflı ise yükseltme yapılamaz güncel değil. Para sizin tercih sizin iyi günler.

R7 240 4 GB yerine R7 250 alabilirsiniz. Ona da hız aşırtma yaparak performansı yükseltebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı