i5 2400 ve 8GB Ram'e sahibim. RX 570 ile darboğaz yaşatacaktır, fakat oynanmayacak kadar değil. Güzel bir şekilde anlaşabiliyoruz sanırım? Hemen sitem etmeye gerek yok.
Güncel oyunlarda diğer donanımlara da yükseltme yapman gerekebilir. Xbox One S alırsan Game Pass ile güncel oyunları daha kafan rahat oynarsın, ben senin yerinde olsam ikinci el ucuza Xbox One kovalardım.
Güncel oyunlarda diğer donanımlara da yükseltme yapman gerekebilir. Xbox One S alırsan Game Pass ile güncel oyunları daha kafan rahat oynarsın, ben senin yerinde olsam ikinci el ucuza Xbox One kovalardım.
Özel oyun gelmez ama seri oyunlar 2 sene daha gelir diye tahmin ediyorum. İkinci elde 1000-1100 Lira arasında bulunabilen Xbox One için bu göze alınabilecek bir yatırım olur kanaatindeyim.
Özel oyun gelmez ama seri oyunlar 2 sene daha gelir diye tahmin ediyorum. İkinci elde 1000-1100 lira arasında bulunabilen Xbox One için bu göze alınabilecek bir yatırım olur kanaatindeyim.
Devam edecek ya da etmeyecek diye resmi bir açıklama var mı bilmiyorum ama 50 milyon Xbox One kullanıcısına Game Pass satmaktan vazgeçmeyeceklerdir diye tahmin ediyorum.