Düşük Bütçeyle GTA 5 İçin Sistem Toplama

Tekno Bey

Hectopat
Katılım
15 Aralık 2016
Mesajlar
23
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ben uzun bir süredir yeni bir PC toplama çabasındayım. En son almayı düşündüğüm parçalar şu şekilde:

Ekran Kartı: MSI RX460 4GB OC GDDR5 128Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı
İşlemci: Intel Core i3 6098P Soket 1151 3.6GHz 3MB Önbellek 14nm İşlemci
Anakart: MSI H110M PRO-VD Intel H110 Soket 1151 DDR4 2133Mhz VGA&DVI Anakart
RAM: CORSAIR 8GB Value DDR4 2133Mhz CL15 Tek Modül Ram
HDD: WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk
Kasa: THERMALTAKE V2 350W MidT ATX SİYAH KASA (Eğer PSU yetmez ise) COOLER MASTER CMP351 420W USB 3.0 Siyah MidT KASA almayı düşünüyorum lütfen bu konuda yardımcı olun.

Parçaları Vatan'dan almak zorundayım lütfen başka yerlere çekmeyin konuyu.

Genellikle GTA 5 ve CS:GO oynamak için düşünüyorum. Kullandığım monitör LG'nin Flatron W1952S 1440x900 eski bir monitör. Almayı düşündüğüm ekran kartıyla bağlantı girişleri uyumlu mudur?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Parçaları elden mi alacaksınız da Vatan'ı tercih ediyorsunuz? Hem elden alacağınız mağazada bütün parçaların olacağı ne mağlum? Zaten dolar yükseldi bir de Vatan'dan kazık yemeyin derim. Monitörünüze HDMI-VGA adaptör almak zorundasınız. 350watt güç kaynağı yetersiz kalacaktır. Bence Vatan'dan toplamayın. Eğer kararlıysanız zararlı çıkacağınız kesin.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı