Düşük Ekran Kartı Kullanımı

Oyunun grafik ayarlarını yükseltmeyi deneyin.
Attığım kaynak oyundan değil. MSI Kombustor diye bir program. Elinden geldiğince ekran kartını zorlamaya çalışıyor overclock amacıyla kullanılan bir program. Sadece test etmek amaçlı indirmiştim.

Oyun oynarken ne kadar kullanıyor diye bakamadım. Fakat bi FPS problemi var o yüzden bakma ihtiyacı duymuştum.

Attığım kaynak oyundan değil. MSI Kombustor diye bir program. Elinden geldiğince ekran kartını zorlamaya çalışıyor overclock amacıyla kullanılan bir program. Sadece test etmek amaçlı indirmiştim.
Furkmark kurup aynı testi birde onunla yapıp atar mısın buraya?

Hocam bu yolladığım kaynak MSI Kompustor diye bir programdan aldım. Bu program ekran kartının sınırlarını zorlamaya uğraşan bir uygulama. Overclock amaçlı kullanılan birşey. Yani sanmıyorum GTA 5 açsamda Valoda açsam aynısı olur bence.
Furkmark kurup aynı testi birde onunla yapıp atar mısın buraya?
Tamamdır hemen kuruyorum

Garip bir şekilde onda %99 olunca bunda da %100 oldu. Yardımlarınız için teşekkürler

Son düzenleme:
Dostum hayatım boyunca MSI Kompustor diye bir uygulama duymadım benchmark dünyasında. Lütfen Furmark testi yapın. Ekran kartını o şekilde test edersiniz.

Şu rehberden faydalanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…