grafikleri yükseltsem drop yaşıyorum valorantta vs ama gta 5 de high ayarlarda hem işlemciyi hem ekran kartını %100 kullandıgı için zorluyor nadir drop yiyorum
Eski ekran kartımda valorantta daha iyi performans alıyordum darboğaz oldugu net belli zaten ama şöyle forza 4 de vs ekran kartı + işlemciyi %100 kullandıgı için iyi değerler alıyorum sistemi zorladıgı için bi 1 saat sonra atabiliyor bazen ekran kartını daha 3 gün önce yeni güncelleme geldi valoranta giriyorum ekran kartını güncelle diyip oyundan atıyor çok garip bi durum
HD serisine güncelleme gelmez. bunlar 10 yıllık kartlar. Bir yerde bir yanlış var. Zaten son sürücüyü kurman gerekir. Ayriyeten bir güncelleme gelmesi söz konusu değil.
HD serisine güncelleme gelmez. bunlar 10 yıllık kartlar. Bir yerde bir yanlış var. Zaten son sürücüyü kurman gerekir. Ayriyeten bir güncelleme gelmesi söz konusu değil.